Cancan ultimă oră

O celebră actriță, probleme după naștere. Bebelușul a ajuns la Terapie Intensivă: „Unul dintre cele mai grele momente din viața mea”

Publicat: 22 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Jessie Cave, actrița care a dat viață personajului Lavender Brown din “Hary Potter”, a devenit mamă pentru a treia oară. Din nefericire, experiența unică îi este umbrită de problemele de sănătate ale bebelușului, pe care medicii au decis să-l țină la Terapie Intensivă.

Jessie Cave a devenit mămică pentru a treia oară, dar fiul ei se confruntă cu probleme de sănătate

În vârstă de 33 de ani, Jessie Cave a adus pe lume ieri, în mare secret, un băiețel, căruia a ales să-i pună numele Abraham Benjamin. Într-o postare făcută în această după-amiază pe contul ei de Instagram, actrița britanică a dezvăluit că, la scurt timp după ce și-a strâns pentru prima dată copilașul în brațe, doctorii l-au dus de urgență la Terapie Intensivă din cauza problemelor de sănătate pe care le-au descoperit.

În rândurile așternute pe Internet, vedeta a mărturisit că travaliul a fost unul terifiant, foarte chinuitor în comparație cu cele pe care le-a avut aduci când l-a născut pe fiul cel mare, respectiv pe fiica sa. În prezent, proapăta mămică se simte bine, însă, pentru bebelușul său se înalță multe rugăciuni; nu au fost dezăluite problemele medicale apărute la micuțul său prinț.

“Abraham «Bam» Benjamin. Băiețelul nostru s-a născut ieri dimineață (n.r.: miercuri, 21 octombrie), la 40 de minute după ce mi s-a rupt apa. A fost solicitant, dar la fel au fost și loviturile lui cu piciorușele în burtă, de-a lungul sarcinii. Această a fost o experiență foarte diferită de primele mele două nașteri… mult mai umilitoare, terifiantă și fără să am control asupra ei. În prezent, el este la Terapie Intensivă, însă, e un băiat puternic și acela este cel mai sigur loc pentru el în momentul acesta.

Moașele (Magda & Daisy), medicii și asistentele au fost uimitoare (prima care ne-a primit în secție este Rosaria și a fost extrem de plăcută). Vă mulțumim pentru toate urările (…). Sincer, a fost unul dintre cele mai grele momente din viața mea… Sper că el va fi alături de noi curând și totul va fi mai mult decât perfect (…). ” este mesajul scris de Jessie Cave pe contul său de Instagram, când a publicat poza de mai jos.

Adauga un comentariu