Cancan ultimă oră

O chelneriță a rămas fără serviciu din cauza pandemiei și a devenit acum antrenoare „de sex”. Atenție, imagini explicite! – GALERIE FOTO

Publicat: 24 nov. 2020
Molly Spock, antrenoare de sex
Molly Spock, antrenoare de sex

O chelneriță a rămas fără serviciu din cauza pandemiei și a devenit acum antrenoare „de sex”. Molly Spock, din Los Angeles, este o adeptă a nudismului și a declarat că a crescut urând senzația hainelor pe piele, motiv pentru care în casă stă mereu goală și tot așa își primește musafirii sau îi răspunde la ușă băiatului care livrează pizza, potrivit Yahoo News.

Fosta chelneriță recunoaște că „iubește sexul” și „iubește să vorbească despre sex”. De aici și până la a devein antrenoare de sex nu a fost decât un pas. Molly vrea îi ajute pe alții să-și găsească „puterea sexuală” și „să dezlănțuie vindecarea pe care o implică intimitatea”.

Chelnerița, adepta nudismului public

Molly Spock are de 32 de ani a început să fie adepta nudismul public în 2009, când a vizitat o stațiune nudistă din Palm Springs, California, petrecându-și zilele jucând tenis și mâncând goală. Molly s-a simțit „sexy” și „puternică”. „Când sunt goală, sunt în elementul meu și mă simt cel mai bine. Mă simt sexy și încrezătoare”, a spus Molly.

„Îmi place când oamenii mă privesc când sunt dezbrăcată în public. Atrag multă atenție”, a menționat Molly Spock.

Molly a început jobul de antrenor sexual în acest an și a început să ofere și „servicii profesionale de mângâiere”, care implică îmbrățisări și alte atingeri non-erotice. Ea crede că există multe calități vindecătoare într-o simplă îmbrățișare care ne poate elibera de stres.

Exchibiționism pe plajele din California

Molly frecventează deseori plajele de nudiști din sudul Californiei și adesea face drumeții. Ea a avut chiar și o ședință foto goală lângă o autostradă de Joshua Tree National Park, aceasta fiind singura apariție publică a ei în presă până acum.

Molly i-a spus partenerului ei, Louis, în vârstă de 34 de ani, la începutul relației lor, că îi place să fie goală, iar el a început acum să i se alăture, dezbrăcându-se pe plaje, la izvoarele termale și la plimbările prin natură.

Cu toate acestea, fiica lui Molly, Joey, în vârstă de trei ani, s-a dovedit a fi opusul ei până acum, bucurându-se de haine și de joaca cu machiajul.

Înainte de a deveni antrenor de sex, Molly lucra și ca instructor de yoga.

Molly susține că ea le oferă clienților libertatea de a-și exprima dorințele erotice practicând atingerea și jocul de rol cu soțul ei.

„Iubesc sexul și să vorbească despre sex și vreau să-i ajute pe ceilalți să-și găsească puterea sexuală și să dezlănțuie vindecarea pe care o implică intimitatea”, a explicat Molly decizia de a deveno antrenor de sex.

„Am fost crescută cu multă libertate personală și nu mi-au plăcut niciodată să port haine, cum ar fi lâna sau orice altceva care zgârie pielei. Îmi scot mereu etichetele de pe cămăși și pantaloni, deoarece îmi irită pielea și mă fac să mă simt foarte inconfortabil. Când sunt goală, îmi place să nu-mi fac griji legate de îmbrăcăminte.

Unul dintre primele locuri publice în care am fost goală a fost într-o stațiune nudistă din Palm Springs, în 2009. Eram puțin nervoasă conducând spre acea stațiune, dar odată ce am intrat și am văzut cât de relaxată era toată lumea, m-am simțit imediat ca acasă.

Abia așteptam să-mi scot hainele și m-am distrat de minune. Am jucat tenis goală, am înotat în piscină, am intrat în restaurant și bar fără nimic pe mine. A fost una dintre cele mai bune senzații pe care le-am avut vreodată”, a povestit Molly.

Adauga un comentariu