National

O clujeancă, dată dispărută în urmă cu două săptămâni. A fost găsită decedată într-un coteţ

Publicat: 28 feb. 2020

Descoperire macabră în județul Alba. O persoană a fost găsită decedata într-un coteț. Victima din judeţul Cluj a fost dată dispărută în urmă cu 14 zile.

În noaptea de joi spre vineri, 27 spre 28 februarie 2020, oamenii legii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, au demarat percheziții pe raza localității Războieni, județul Alba.

În urma descinderilor, a fost descoperit trupul neînsufleţit al femeii dispărută. Dispariţia a fost adusă la cunoștința autorităţilor în data de 17 februarie.

În acelaşi timp, în urma cercetărilor efectuate, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din județul Alba, suspectat de uciderea femeii.

Potrivit reprezentanţilor din ancheta „investigațiilor efectuate până în prezent, la data de 8 februarie a.c., femeia în cauză s-ar fi deplasat în mod voluntar la domiciliul bărbatului, unde ar fi avut loc un conflict spontan între cei doi, context în care bărbatul i-ar fi aplicat femeii lovituri care au condus la decesul acesteia.”loading...

Adauga un comentariu