BZI LIVE

LIVE VIDEO – O comună axată pe atragerea investitorilor și creșterea bunăstării locuitorilor! Gheorghe Hrițcu, primarul comunei Scobinți, discută la BZI LIVE despre administrație eficientă – FOTO

Publicat: 03 aug. 2021

Miercuri, 04 august 2021, începând cu ora 13:00, invitat în studioul BZI LIVE este Gheorghe Hrițcu, primarul comunei Scobinți, pentru a discuta despre direcțiile de dezvoltare ale localității pe care o administrează din anul 2000. Aflată la 75 km de municipiul Iași, comuna Scobinți este construită din cinci sate, are aproximativ 7500 de locuitori și se dezvoltă considerabil de la an la an.

Invitatul Roxanei Caraiman va vorbi despre atragerea mediului de afaceri către comună, solicitările investitorilor de la administrație, cât de mult înseamnă mediul de afaceri pentru bugetul comunei, importanța infrastructurii pentru dezvoltarea unei localități, obținerea fondurilor europene sau guvernamentale, cât și care sunt cele mai importante investiții pe care le-a gestionat de la începutul noului mandat de primar.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu