Economic Local

O contabilă vrea 1.500 de euro pe lună de la Primăria Aroneanu

Publicat: 15 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O contabilă vrea 1.500 de euro pe lună de la Primăria Aroneanu

Recent, Primăria comunei Aroneanu a demarat o licitație pentru achiziționarea unor servicii de contabilitate bugetară. Estimarea bugetară este de 162.000 lei, fără TVA, aproape 35.000 euro. La procedură s-a prezentat o singură societate: Cabinet de Expertiză Contabilă Popa Ioana Anda SRL.

„Autoritatea contractantă solicită îndeplinirea tuturor serviciilor care rezidă din activitatea de contabilitate bugetară, prin intermediul unui serviciu externalizat, prin intermediul a cel puțin două persoane cu un program de 8 ore/zi, 5 zile/săptămână. Contabilitatea asigură înregistrarea drepturilor constatate, veniturile încasate, angajamentelor bugetare, angajamentelor legale, plăților de casă și a cheltuielilor efective, pe subdiviziunile clasificației bugetare, potrivit bugetului aprobat și normelor metodologice în vigoare. Contabilitatea va fi organizată și condusă pe bază de contract de prestări de servicii în domeniul contabilității, încheiate cu persoane fizice și juridice”, se arată în caietul de sarcini.

Contractul se va desfășura pe o perioadă de 12 luni. Asta înseamnă că un contabil ar putea primi aproape 1.500 euro/lună. Valoarea contractului reprezintă peste jumătate din cifra de afaceri a firmei.

Adauga un comentariu