Local

O echipă din Brașov a reușit să câștige trofeul Superligii la minifotbal după un meci intens împotriva celor de la Bellfoot Iași. „Nu am cuvinte după acest meci” – FOTO

Publicat: 13 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O echipă din Brașov a reușit să câștige trofeul Superligii la minifotbal după un meci intens împotriva celor de la Bellfoot Iași. Nu am cuvinte după acest meci - FOTO
ACS Reggio Brașov a câștigat trofeul Superligii

Weekendul trecut, în perioada 9-11 iunie, la Iași a avut loc Superliga la minifotbal pentru echipele din estul României. După 3 zile intense cu multe meciuri disputate, ACS Reggio Brașov a reușit să câștige marele trofeu

Marea finală s-a disputat duminică, 11 iunie, între echipa ieșeană Bellfoot și ACS Reggio Brașov. Micuța arenă din Tudor, unde s-a desfășurat meciul, a fost neîncăpătoare pentru suporterii care au venit să-și susțină favoriții. La final, tabela a arătat scorul de 2-1 pentru brașoveni, după un meci extrem de disputat.

ACS Reggio Brașov a reușit să câștige trofeul

 poză cu echipa ACS Brașov
Brașovenii s-au impus cu scorul de 2-1 în finală

După 3 zile intense în care s-au desfășurat foarte multe meciuri pe terenurile din Tudor Vladimirescu, competiția a ajuns la actul final. Doar una dintre finaliste putea să pună mâna pe râvnitul trofeu, iar cei care și-au dorit mai mult victoria au fost sportivii de la ACS Reggio Brașov. Meciul început cum nu se putea mai bine pentru ieșenii de la Bellfoot, marcând un gol încă din primul minut, însă brașovenii au reușit egalarea la doar câteva secunde.

Prima repriză a fost extrem de strânsă, cu un ușor avantaj pentru echipa din Brașov. Cea de-a doua a început la fel, un joc precaut din partea celor două echipe, ca ACS Brașov să marcheze golul victoriei la jumătatea reprizei. Până la final, poarta brașovenilor a rămas intactă datorită paradelor senzaționale făcute de Nițu Dragoș.

„A fost un meci foarte intens, nu am cuvinte să vă explic. Un turneu greu pentru noi, venim de la Brașov. De 3 ani de zile am început această echipă, e greu la antrenamente, mulți dintre noi muncesc, nu au timp să ajungă. A fost frumos la Iași, lume foarte multă, e prima oară când joc într-o atmosferă de genul acesta, se vede că Iașul e capitala minifotbalului în România. Sper că o să revenim la Iași la viitoarele competiții”, a declarat Nițu Dragoș, portarul celor de la ACS Reggio.

Suporterii ieșeni au încercat din răsputeri să-și împingă echipa de la spate, însă nu a fost de ajuns.

„A fost un meci foarte disputat, cred că, până la urmă, diferența s-a făcut la detalii. Ne-am fi dorit să câștigăm, dar suntem mulțumiți de parcursul din acest turneu. Așteptăm cu nerăbdare turneul de la Bistrița. Ne pregătim de 2 ani de zile, de atunci avem și echipa, e dificil. Fiind un sport mai mult amator, e destul de greu să te pregătești”, a precizat George Agache, jucătorul celor de la Bellfoot.

Nouă echipe au trecut mai departe

o poză cu echipele premiate la turneul de minifotbal
9 echipe au reușit să se califice la Campionatul Național de la Bistrița

Nouă echipe au reușit să se califice la Campionatul Național de la Bistrița, unde se vor întâlni cele mai bune echipe de minifotbal din țară. La această ediție de Superligă s-au desfășurat 68 de meciuri, la start fiind 28 de echipe.

„Au fost patru zile foarte grele cu 28 de echipe la start, o competiție complicată, dar iată că am reușit să trecem peste ele. Meciuri foarte multe, 68 de meciuri, 9 echipe s-au calificat de aici la Bistrița, unde va fi un adevărat festival al minifotbalului Românesc. Mulțumit de cum a ieșit totul, fericire întotdeauna pentru cei care câștigă, dar și cei care s-au calificat sunt mulțumiți pentru parcursul lor, chiar dacă nu au reușit să ridice trofeul”, a precizat Dan Ștefan Cojocaru, vicepreședintele Federației Române de Minifotbal.

ACS Brașov a reușit să câștige trofeul după 3 zile de meciuri intense pe terenurile din Tudor. Următoarea destinație pentru fotbaliști este turneul de la Bistrița.

Adauga un comentariu