BZI LIVE

LIVE VIDEO – O ediție – dialog de interes și utilitate în Platoul BZI LIVE! Rectorul Universității Naționale de Arte George Enescu Iași, universitarul Aurelian Bălăiţă va dialoga despre cum a trecut instituția prin pandemia de COVID-19 și ce urmează – FOTO

Publicat: 20 mai 2020

Joi, 21 mai 2020, la ora 09.30 în lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE este programată o nouă ediție specială. Invitat la un dialog de impact este rectorul Universității Naționale de Arte George Enescu (UNAGE) Iași, prof. univ. dr. Aurelian Bălăiță. Universitarul Aurelian Bălăiţă va dialoga despre cum a trecut instituția prin pandemia de COVID-19 și ce urmează.

Vor fi avute în prim-plan și elemente ce țin de: procesul de evaluare – învățare și predare on-line, cum vor avea loc examenele de finalizare a studiilor, Admiterea 2020 la UNAGE Iași. În plus, rectorul – prof univ. dr. Aurelian Bălăiţa va veni cu un mesaj pentru întreaga comunitate academică a instituției recunoscute, atât pe plan național și internațional! Despre planurile și proiectele pe care le are pentru următorii ani și aplicarea viziunii sale manageriale, realităţi educaţionale pe fondul acestei situații grele se va mai aborda cu acesta în această ediție – dialog BZI LIVE.

Cititorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.
Adauga un comentariu