Cancan ultimă oră

O femeie a aflat că intreaga ei viață a fost o minciună. A fost răpită de la părinții biologici și dată spre adopție

Publicat: 14 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O femeie a aflat că intreaga ei viață a fost o minciună. A fost răpită de la părinții biologici și dată spre adopție
O femeie le-a împărtășit oamenilor pe internet povestea uimitoare a vieții sale

O femeie le-a împărtășit oamenilor pe internet povestea uimitoare a vieții sale. A fost răpită când era bebeluș de la părinții naturali și dată ulterior spre adopție.

Femeia din SUA a aflat totul abia la 26 de ani. Ajunsă acum la 42 de ani, ea le-a povestit internauților totul, pe scurt, într-un video postat pe TikTok.

Clipul, care a devenit viral, fiind urmărit de sute de mii de ori, numit astfel: „Cum am aflat că am fost răpită”.

În filmare, femeia explică faptul că a descoperit că mama ei nu era mama ei biologică și că a încercat să afle mai multe despre persoana care a născut-o când a aflat adevărul.

Ea spune: „Cred că aveam 26 de ani, eram pentru prima dată într-un loc stabil și mă pregăteam să mă căsătoresc și aveam doi copii.

„Am presupus că cel mai rapid mod de a-mi urmări mama biologică ar fi să-i caut antecedentele penale.

„Nu știu ce m-a determinat să caut spre departamentul șerifului din orașul pe care m-am născut, doar părea să aibă sens în acel moment. Am sunat la departamentul șerifului, le-am dat informațiile pe care le am, șeriful a devenit extrem de interesat de cine eram, de informațiile mele personale și după câteva minute de la acea conversație despre cine eram, mi-a cerut să mă așez, te rog, să-mi spună ceva.

„M-am așezat, mi-a spus că nu poate găsi nicio informație despre mama mea, dar că sunt o persoană dispărută”.

Femeia a continuat: „Am fost dispărută din 1980.

Mama biologică a vândut-o părinților actuali

„A fost o anchetă a poliției pe care nu am putut să o accesez, deoarece înregistrările au fost arhivate, dar am fost răpită.

– Deci da, o zi grea.

Într-o serie de alte 15 videoclipuri, ea a explicat pe deplin povestea din spatele răpirii ei, cum a fost întâlnirea pentru prima dată a mamei sale biologic (nu a mers bine) și cum a funcționat totul în cele din urmă.

Ea susține că, când era copil, mama ei din naștere a vândut-o familiei cu care a crescut, „răpitorii” ei.

Bunica ei habar nu avea despre vânzare și a raportat copilul dispărut la poliție, iar mama ei naturală chiar s-a prefăcut că merge împreună – de aceea oamenii credeau că a fost răpită.

Adauga un comentariu