National

O femeie a murit după ce a căzut de pe Casa Presei din București

Publicat: 23 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O femeie a murit după ce a căzut de pe Casa Presei din București
O femeie a murit după ce a căzut de pe Casa Presei din București

Incident îngrozitor în București unde o femeie a murit după ce a căzut de pe Casa Presei. Femeia a decedat la scurt timp după cădere, iar oamenii legii au deschis dosar penal. Nu se cunoaște cu exactitate dacă femeia a intenționat

Recent, un eveniment asemănător a șocat întreaga țară. Vorbim despre sinuciderea de la Timișoara când o femeie, împreună cu cei doi copii s-au aruncat de pe acoperișul unui bloc din municipiu.

O femeie a murit după ce a căzut de pe Casa Presei din București

Confom autorităților, o femeie a murit în dimineața zilei de joi după ce a căzut de pe Casa Presei din București. Oamenii legii au explicat faptul că apelul la numărul unic 112 a fost făcut în jurul orei 6.30. Apelantul le-a declarat oamenilor legii că femeia s-ar fi precipitat de la etajul clădirii situaţie în Sectorul 1 din București.

„Astăzi, în jurul orei 6,30, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 2 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că o femeie s-ar fi precipitat de la etajul unei clădiri situată în Sectorul 1. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, precum şi echipaje de prim ajutor, acestea din urmă constatând decesul persoanei”, transmite Biroul de presă al DGPMB.

Nu se cunosc cu exactitate cauzele care au condus la producerea evenimenteului, iar cercetarea penală a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Se ia în considerare o sinucidere, dar și o moarte suspectă. În aceste momente trupul femeii se află la Institutul Național de Medicină Legală (INML), iar medicii vor efectua o necropsie pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului.

Românii sunt mai depresivi, arată statisticile

Cazul prezentat mai sus nu poate fi catalogat, deocamdată, ca o sinucidere. Totuși, statisticile arată că după pandemie, românii sunt mai depresivi. Situația economică dificilă pe care o traversează țara, creșterile de prețuri, sunt doar câteva motive pentru care psihicul românilor are de suferit. Odată cu majorarea ROBOR, ratele la bănci au crescut și ele, iar acest lucru a dus la situații limită pentru cei care au rate bancare, în special pentru cei cu credite ipotecare. Specialiștii spuneau în iunie 2021 că județul Iași nu s-a confruntat cu o asemenea intensitate de cazuri de sinucideri:

Au ajuns, în ultima perioadă de timp, tot mai multe cazuri de tentative de suicid la camera de gardă a Institutului de Psihiatrie «Socola» Iași. Numărul acestor cazuri a fost tot mai crescut în ultimele trei săptămâni. Cele mai multe persoane care recurg la astfel de gesturi sunt persoane tinere, dar am întâlnit și cazuri la persoanele de peste 30 de ani. Chiar ieri, pe data de 3 iunie 2021, am avut o tentativă de suicid la un tânăr de peste 20 de ani. Situația este mai gravă în rândul bărbaților.

În categoria de vârstă 16 – 25 de ani există o oarecare egalitate între băieții și fetele care ajung la astfel de gesturi, iar în categoria persoanelor de peste 30 de ani, cele mai întâlnite cazuri sunt la bărbați. ” explicau specialiștii.

Așadar, femeia care a murit după ce a căzut de pe Casa Presei din București ar fi putut să dorească să se arunce, sau pur şi simplu s-a produs un eveniment nefericit.

Adauga un comentariu