Local

O femeie cu arsuri din Tulcea, transportată la Iaşi cu elicopterul SMURD. Pacienta va fi transferată la centrul de Arși din Austria cu un avion SMURD Bucureşti

Publicat: 30 mart. 2021
O pacientă, în vârstă de 41 de ani, a suferit arsuri pe 40 la sută din suprafaţa corporală

O pacientă, în vârstă de 41 de ani, a suferit arsuri pe 40 la sută din suprafaţa corporală. Aceasta a fost internată timp de câteva zile în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă CCPR. A fost transferată cu elicopterul SMURD Iaşi de la Tulcea. În aceste momente este sedată, intubată şi ventilata mecanic. Urmează transferul de pe aeroportul Internaţional Iaşi la Bucureşti cu un avion SMURD, iar mai apoi va fi transportat la centrul de Arşi din Graz Austria, potrivit prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi.

„SMURD Bucureşti cu avionul și SMURD Iaşi transfera la centrul de Arși din Graz Austria o femeie de 41 ani internata de câteva zile în AŢI CCPR prin transfer cu elicopterul de la Tulcea. Arsură de 40 la sută, sedată, intubată şi ventilată mecanic”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Adauga un comentariu