Cancan ultimă oră

O femeie de 37 de ani a căutat bărbatul perfect și s-a măritat cu unul de cârpă: „Nu mă cert cu el, nu mă contrazice”

Publicat: 23 iun. 2022
O femeie de 37 de ani a căutat bărbatul perfect și s-a măritat cu unul de cârpă
Nuntă și iubire atipică pentru o femeie din Brazilia

Căsătorie și iubire atipică pentru o femeie din Brazilia. La 37 de ani, după o viață petrecută în singurătate, timp în care a căutat bărbatul perfect alături de care să își construiască o familie, totul fiind în zadar, Meirivone Rocha Moraes a luat o decizie foarte neobișnuită. Cea care a adus-o pe lume a fost cea care a venit cu idea, iar ea a îmbrățișat propunerea cu foarte mult optimism, fiind acum și soție, dar și mamă.

Meirivone Rocha Moraes are acum soț și copil din cârpe. Povestea de iubire a început în urmă cu mai bine de un an, atunci când mama i-a dăruit un bărbat confecționat din cârpe, de care femeia s-a îndrăgostit imediat, devenindu-i astfel, la scurt timp, și soție.

Nunta celor doi a fost una grandioasă, cu sute de invitați

Ceremonia de căsătorie a fost una grandioasă și nu a fost neobișnuită, cu toate că mirele este confecționat din cârpe. Meirivone Rocha Moraes  a mărturisit că ziua nunții a fost una superbă și foarte încărcată cu emoții, iar despre bărbat, aceasta spune că el este alesul inimii sale.

„A fost o zi superbă, foarte importantă pentru mine şi plină de emoţie. E un bărbat pe care mi l-am dorit mereu în viaţa mea. E minunat să fiu căsătorită cu el”, a declarat Meirivone, conform presei de pete hotare.

Pe bărbatul confecționat din cârpe îl cheamă Marcelo, iar acum femeia are și cun copil de un an tot din cârpe, pe nume Marcelino. Femeia spune că el este perfect, că nu se ceartă deloc, nu se contrazic și este foarte înțelegător. Ba mai mult decât atât, ea declară că femeile din jurul ei o invidiază pentru bărbatul pe care și l-a ales.

„Nu mă cert cu el, nu se contrazice cu mine şi mă înţelege orice ar fi. Marcelo e grozav şi fidel. E un bărbat minunat, iar toate femeile sunt geloase”, spune Meirivone despre cadoul mamei sale.

Meirivone Rocha Moraes i-a găsit, totuși, celui pe care l-a făcut tată un defect

Însă, deși totul decurge perfect în familia lor, Meirivone Rocha Moraes i-a găsit, totuși, celui pe care l-a făcut tată un defect. Deși spune că este un bărbat pe care multe femei și l-ar dori, se pare că Marcelo nu face niciun efort pentru a aduce bani în casă, toate greutățile fiind pe umerii ei.

„Are multe calităţi, dar e cam leneş şi nu munceşte deloc. Dar eu sunt o luptătoare şi fac totul pentru noi”, a mai spus brazilianca.
Adauga un comentariu