National

O femeie din Spania riscă zeci de ani de închisoare după ce a torturat un şofer de TIR român

Publicat: 27 nov. 2020
o femeie într-o parcare de TIR-uri
Hendangelin Candy Arrieta își ademenea victimele, cei mai mulți fiind șoferi de TIR

O femeie din Spania care acţiona după numele de ” Dulce Angel” risca ani grei de închisoare după ce îşi ademenea victimele şi apoi le tortura şi le jefuia. Prada ispitei a căzut şi un şofer de TIR român care a fost jefuit și torturat de femeie.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii din Spania, femeia în vârstă de 34 de ani îşi ademenea potenţialele victime cu fotografii în ipostaze incendiare de pe reţelele de socializare.

Un şofer de TIR a fost torturat și jefuit de o femeie

Conform procurorilor care au instrumentat dosarul, femeia risca până la 60 de ani de închisoare pentru infracţiuni cum ar fi răpire, torturare şi jefuirea a mai multor bărbaţi. Femeia are 34 de ani şi este originară din Venezuela. Aceasta nu acţiona singura ci era în cârdășie cu incă doi bărbați, unul dintre ei fiind chiar soțul ei.

Pe numele ei, Hendangelin Candy Arrieta, femeia acţiona pe reţelele de socializare cum ar fi Badoo. Aceasta distribuia poze provocatoare prin care le ”sucea” mintea bărbaților dornici de aventuri. După ce oamenii acceptau să se întâlnească cu aceasta, femeia îi tortura și îi jefuia pe aceştia. Întâlnirile aveau loc numai în locuri izolate unde nu ar exista martori.

În aceste momente, toate cele trei persoane implicate în evenimentele ilegale au ajuns în fata judecătorilor. Unul dintre procurori le-a cerut celor de la instanţă o închisoare de 58 de ani. Mohamed Achraf, soţul suspectei riscă aceeaşi ani de închisoare. Totuşi, al treilea bărbat implicat în ilegalităţile comise de aceştia riscă, conform procurorilor care instrumentează dosarul, ”doar” 16 ani de închisoare.

Unele dintre jafuri au mers prost iar din aceste considerente se pare că doi dintre inculpaţi sunt judecaţi, pe lângă tâlhărie, deţinere ilegală de arme, constituire de grup infracţional, tentativa de jaf, şi pentru crimă.

Printre victimele femeii se numără și un român, care s-a întâlnit cu „Dulce Angel” în iulie 2019. Bărbatul a fost electrocutat cu un aparat de lectroșocuri, apoi Candy Arrieta l-a legat și împreună cu cei doi complici ai săi l-au bătut cu bestialitate. Ulterior, cei trei i-au furat portofelul românului, în care avea 55 de euro, și mașina.

Șoferii de TIR din România au parte de multe astfel de evenimente

Meseria de şofer de TIR se poate dovedi destul de periculoasă. Românii sunt principalii conducători de autotrenuri din Europa. Piaţa muncii din vestul Europei este plină de migranţi români care au renunţat la cariera profesională din România pentru a lucra pe TIR-uri în Europa.

De exemplu, un şofer de TIR din Italia s-a ales cu dosar penal după ce, după o baie în mare, s-a schimbat în fața unei femei. Șoferul nu a observat faptul că nu era singur, iar femeia a considerat gestul bărbatului român ca fiind un gest extrem. Din aceste considerente, poliţiştii italieni au deschis dosar penal dar acţiunea nu a inaintant în instanţă fiind clasată.

Un alt caz este al unui  şofer de TIR din Mureș care  este bun de plată după ce acesta a trimis luni în șir femeii dorite, flori și mesaje de dragoste. Instanţele din judeţul Mureș nu s-au lăsat înduplecate de amorez și l-au condamnat la plata unei amenzi usturătoare, iar în lipsa plăţii, la închisoare.

Adauga un comentariu