International

O femeie din Suedia și-a ținut fiul captiv timp de 28 de ani. Cum a fost găsit bărbatul

Publicat: 02 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O femeie din Suedia și-a ținut fiul captiv timp de 28 de ani. Cum a fost găsit bărbatul
O femeie din Suedia si-a tinut fiul captiv timp de 28 de ani.

O femeie din Suedia și-a ținut fiul captiv timp de 28 de ani. Femeia a fost reținută de poliție și urmează să fie anchetată. Presa suedeză susține faptul că bărbatul a fost găsit subnutrit, cu răni infectate pe corp și aproape fară dinți.

Ola Osterling, purtătorul de cuvânt al poliției din Stockholm, a declarat că victima a fost închisă pentru o perioadă lungă de timp într-un apartament dintr-o suburbie din sudul Stockholmului. In aceasta perioada, cand toata lumea este ingenuncheata de noul coronavirus, Suedia a avut o serie de reguli care au afectat si romanii.

O femeie din Suedia și-a ținut fiul captiv timp de 28 de ani

Purtătoarea de cuvânt nu a oferit totuși detalii cu privire la durata în care a fost ținut captiv bărbatul. Mai mult, vecinii din împrejurimi au spus că nu l-au văzut pe bărbatul de 41 de ani niciodată, scrie France24.

Tove Boman, un tânăr de 24 de ani care locuiește în clădirea de alături, a declarat pentru AFP că a văzut-o doar pe mama bărbatului și nu știa că aceasta are vreun copil. „Am crescut aici, așa că am știut întotdeauna cine este și am recunoscut-o. Este puțîn ciudată”, a spus tânărul.

Mai multe ziare din Suedia au precizat că  femeia și-a scos fiul din școală când avea 12 ani și l-a ținut închis în apartament de atunci.

Suedia este șocată de acest caz

O femeie din Suedia și-a ținut fiul captiv timp de 28 de ani, iar acesta a fost descoperit de o rudă, care a vrut să rămână anonimă, după ce mama a fost dusă la spital. În vârstă de 41 de ani, bărbatul era plin de răni infectate pe picioare, abia putea să meargă și aproape că nu avea dinți, limitându-i capacitatea de a vorbi, se arată în rapoarte.

Oficialii din Poliție au declarat următoarele: „Omul este în spital. Rănile sale nu-i pun viața în pericol”, a spus șeful Poliției. Femeia este suspectată de privarea ilegală de libertate și de vătămare corporală – acuzații pe care ea le neagă.

Adauga un comentariu