Actualitate

O femeie din Ucraina a încercat să intre în România cu o avere. Ce au găsit polițiștii de frontieră de la Vama Siret

Publicat: 14 ian. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
O femeie din Ucraina a încercat să intre în România cu o avere. Ce au găsit polițiștii de frontieră de la Vama Siret
O femeie din Ucraina a încercat să intre în România cu o avere

Sume importante de bani, în lei și valută, au fost descoperite, sâmbătă, de polițiștii de frontieră de la Vama Siret, într-o mașină condusă de o femeie cu dublă cetățenie, română și ucraineană.

Potrivit Poliției de Frontieră, sâmbătă, în timpul unor misiuni de supraveghere și control, un echipaj mobil din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret a oprit în trafic, pe DN 2, la aproximativ 700 de metri de PTF Siret, pentru control un mijloc de transport înmatriculat în Ucraina, condus de către o femeie cu dublă cetățenie româno-ucraineană.

Ce au găsit polițiștii de frontieră de la Vama Siret

În vehicul se mai aflau cinci pasageri. Persoanele din vehicul, mijlocul de transport și sumele în lei și valută, au fost înaintate către Biroul Vamal Siret, pentru aplicarea măsurilor legale ce se impun.

„În urma unui control specific, au fost descoperite 30.000 de lire sterline, 60.000 de euro și 25.917 lei, despre care femeia a declarat că-i apațin, dar nu deține dovada declarării în vamă”, transmite Poliția de Frontieră.

Sirenele de raid aerian sună în toată Ucraina

Sirenele de raid aerian au pornit sâmbătă în cea mai mare parte a Ucrainei, anunță oficialii ucraineni. Guvernatorul regional din Nikolaiev, Vitaliy Kim, a declarat că mai multe rachete rusești au fost observate zburând în sudul Ucrainei și că apărarea aeriană funcționează, potrivit Sky News.

Sâmbătă dimineață, rachetele lansate de ruși au lovit infrastructura din Kiev și Harkov, iar o companie de utilități a oprit rețelele electrice în capitală și în alte două regiuni.

Nu sunt persoane rănite, dar resturile de rachete au provocat un incendiu și mai multe case au fost avariate, au precizat oficialii.

Explozii puternice și la Melitopol

Explozii puternice s-au auzit și în Melitopol, ocupat de ruși, în regiunea Zaporijia din sud-estul Ucrainei, devreme în dimineața zilei de 14 ianuarie.Primarul Melitopolului, Ivan Fedorov, a raportat exploziile pe Telegram, citând localnicii care locuiesc în centrul orașului.

Situat în regiunea Zaporizhzhia din sud-estul Ucrainei, Melitopol este ocupat de Rusia din martie. Fedorov a raportat de mai multe ori explozii în oraș în ultimele luni.

Comentarii
  • Foarte frumos! Apoi raman in Romania si beneficiaza de ajutor social de refugiati, asistenta medicala gratuita…..Cand la scoala istoria este o ora pe saptamana de unde sa mai stim cum ne-au tratat ei in timpuri de restriste pentru noi?

Adauga un comentariu