International

O femeie şi-a văzut mama murind de COVID-19 la Terapie Intensivă. Erau internate în acelaşi salon

Publicat: 04 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O femeie şi-a văzut mama murind de COVID-19 la Terapie Intensivă. Erau internate în acelaşi salon
O femeie şi-a văzut mama murind de COVID-19 la Terapie Intensivă într-un spital din Anglia.

O femeie şi-a văzut mama murind de COVID-19 la Terapie Intensivă într-un spital din Anglia. Cele două erau internate în acelaşi salon. Femeile au fost internate la un spital din Anglia , după ce ambele s-au infectat cu COVID-19.

Anabel Sharma, în vârstă de 49 de ani, şi mama să Maria, în vârstă de 76 de ani erau internate în acelaşi salon. Recent in Marea Britanie a fost descoperita o noua tulpina de coronavirus.

O femeie şi-a văzut mama murind de COVID-19

Anabel Sharma şi Maria aveau patul una lângă cealtă și se țineau de mână în timp ce erau ventilate. La 24 de ore, Maria a murit chiar sub ochii fiicei sale.

Anabel și Maria au fost internate împreună la Leicester Royal Infirmary la jumătatea lunii octombrie și așezate pe paturi cu oxigen, una față de cealaltă.

Maria a semnat ordinul de a nu încerca resuscitarea (DNAR) și de a fi mutată într-un pat lângă Anabel. Femeia a murit pe 1 noiembrie, la 24 de ore după ce perechea a făcut o poză împreună, ambele cu masca de oxigen pe față.

După ce și-a pierdut mama, Anabel, mamă, la rândul ei, a trei copii, i-a îndemnat puternic pe ceilalți să ia în serios COVID-19 și să respecte măsurile de protecție.

Femeia a mai spus că a putut sta lângă mama ei doar pentru că patru pacienți au murit în acea zi, eliberând paturile. Ea a vorbit despre simptomele și tratamentul pe care l-a urmat.

„A trebuit să port o glugă de plastic 24/7 timp de patru săptămâni care mi-a forțat oxigenul în plămâni”.

O femeie internată în Spitalul Victor Babeș a murit după ce a fost deconectată de la aparate din greșeală

Întâmplarea tragică a avut loc la Spitalul Victor Babeș din Bucureşti. O femeie internată fiind infectată cu COVID-19 a murit după ce personalul medical a deconectat-o de a tubul de oxigen din greşeală.

Brancardierul este cel responsabil de decesul femeii iar poliţiştii au fost alertaţi cu privire la acest eveniment. Oamenii legii au început o serie de audieri pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Conform primelor detalii, brancardierul angajat la Spitalul Victor Babeș avea sarcina de a deconecta de la aparatele de oxigen persoanele decedate. Însă, într-un mod care nu poate fi explicat, bărbatul nu a mai ţinut cont de faptul că monitoarele de lângă pat arăta ca femeia mai are semne vitale.

Din aceste considerente, bărbatul a scos tubul de oxigen lucru ce a dus la decesul femeii. În urma acestui lucru, femeia în vârstă de 65 de ani nu a mai avut nicio şansă la viaţa

În urma tragicului eveniment ce a avut loc în luna decembrie a anului trecut, Nelu Tătaru a cerut inspectorilor sanitari de stat de la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Bucureşti să facă o evaluare a procedurilor operaţionale de lucru şi a atribuţiilor din fişele de post la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Bucureşti.

Adauga un comentariu