National

O fetiţă a fost dată dispărută. Peste 120 de oameni ai legii au căutat-o. Unde se afla micuţa

Publicat: 16 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O fetiţă a fost dată dispărută. Peste 120 de oameni ai legii au căutat-o. Unde se afla micuţa
O fetiţă a fost dată dispărută

Peste 120 de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari au căutat o fetiță de cinci ani, dată dispărută. Micuța a fost însă găsită, într-un final, sub pat.

O fetiță a fost dată dispărută

O fetiţă, în vârstă de cinci ani, a fost căutată timp de aproximativ două ore de mai bine de 120 de persoane, printre care polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari. Din fericire, fetița a fost găsită nevătămată, aflându-se sub un pat din locuința familiei din Făgețelu, acolo unde adormise.

Anunțul a fost făcut purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

„La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, fiind adus şi un câine de urmă. În sprijinul poliţiştilor au venit peste 120 de persoane, jandarmi, lucrători ISU şi voluntari de pe raza comunei, care s-au mobilizat şi au început căutările în zona din apropierea casei, precum şi pe raza satului unde locuia aceasta. După aproximativ 2 ore de căutari, minora a fost găsită dormind, sub un pat din interiorul locuinţei”, a declarat Cristian Grigorescu.

Dispariția a fost sesizată miercuri seară, în jurul orei 21:00, de bunicii fetiței, prin apel la numărul unic de urgență 112.

Un alt minor a fost dat dispărut la Câmpina

Minorul dat dispărut la Câmpina pe data de 11 iunie, a fost găsit la Buftea două zile mai târziu. Poliția le mulțumește persoanelor care au ajutat la depistarea acestuia

Poliția a anunțat că a fost depistat, pe raza orașului Buftea, minorul dat dispărut la Câmpina. Acesta plecase voluntar de acasă, încă din data de 11 iunie, în jurul orei 11.00.

Polițiștii din Câmpina au fost sesizați cu privire la dispariția minorului Adrian Rusenescu încă de joi noapte, iar la data respectivă mai multe persoane s-au mobilizat și au distribuit informația pe rețelele de socializare.

IPJ Prahova a anunțat că minorul a fost depistat cu sprijinul cetățenilor și al colegilor din cadrul Poliției Orașului Buftea pe raza localității.

„Minorul a fost găsit cu sprijinul cetățenilor și al colegilor din cadrul Poliției Orașului Buftea, pe raza localității. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni în perioada dispariției. Mulțumim persoanelor care au ajutat la depistarea lui!”, a precizat IJP Prahova.

Un copil de 14 ani a fost dat dispărut dintr-un centru de minori

Un copil de 14 ani a dispărut din Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenţă Constanţa. La începutul lunii februarie, Poliţia a făcut publică dispariţia altor doi copii de 14 şi 15 ani, care au dispărut din acelaşi centru de câteva luni, fără să fie găsiţi până în prezent.

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia unui minor, Regep Genghiz-Buza, de 14 ani, din oraşul Hârşova, judeţul Constanţa. La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 16.20, acesta a plecat de pe raza municipiului Constanţa, fără a reveni până în prezent în Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenţă Constanţa, unde se afla instituţionalizat”, transmite IPJ Constanţa.

Băiatul de 14 ani are 1,60 m înălţime, greutate 45-50 de kilograme, faţă ovală, ochi căprui, ten măsliniu, păr negru.

La data plecării, copilul purta hanorac gri, geacă lungă de culoare kaki, pantaloni tip blue-jeans şi pantofi sport negri.

Alţi doi copii, de 14 şi 15 ani, au dispărut, de asemenea, de câteva luni din Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenţă Constanţa, fără a fi găsiţi până astăzi.

Adauga un comentariu