Cancan ultimă oră

O mai țineți minte pe Lorelai Moșneguțu? Tânăra de 19 ani machiază cu picioarele şi este apreciată de zeci de mii de oameni

Publicat: 14 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O mai țineți minte pe Lorelai Moșneguțu Tânăra de 19 ani machiază cu picioarele şi este apreciată de zeci de mii de oameni
Tânăra machiază cu picioarele şi, ce credeţi, o face extraordinar de bine

Lorelai Moșneguțu este tânăra care a cucerit juriul, dar și publicul show-ului „Românii au talent” în 2017, când le-a demonstrat tuturor că, deși nu are mâini, poate cânta incredibil la pian, folosind degetele de la picioare.

Tânăra are acum 19 ani și este un influencer care învață și trăiește viața din plin. Într-o emisiune TV, Lorelai a povestit ce facultate vrea să urmeze. Deși este extrem de talentată la muzică, ea a spus pentru Kanal D că vrea să facă Facultatea de Drept.

„Dacă în alți ani făceam party cu prietenii și colegii de la școală, acum nu s-a mai putut.. Dar mi-au făcut ziua frumoasă toți cei care mi-au scris, m-au sunat să mă felicite, unii chiar din străinătate. Pentru mine, a fost o zi fericită. Am primit cadou o rochiță frumoasă și un laptop performant. (…) O să merg la facultate, la Drept”, a transmis ea, citată de Kanal D

Ce spunea Lorelai imediat după ce a câştigat show-ul de talente care a făcut-o celebră

Tânăra machiază cu picioarele şi, ce credeţi, o face extraordinar de bine. Mai mult decât atât, Lorelai postează des clipuri pe Tik Tok cu hobby-ul ei şi este apreciată de zeci de mii de oameni. Lorelai şi-a lăsat fanii fără cuvinte după ce a postat un machiaj de Halloween de senzaţie.

„A fost un moment extraordinar. Nici acum nu realizez ca am câştigat. Prima mea deviză a fost la 4 ani, sunt frumoasă, sunt deşteaptă şi voi ajunge celebră.Asta îmi repetam în fiecare zi în oglindă. Pentru fiecare problemă există cel puţin o soluţie. A două mea deviză a fost la 7 ani- Cad de 10 ori şi mă ridic de 20 de ori. Ultima deviză este trăiesc fiecare clipă. Dacă ne dorim cu adevărat un lucru, putem face orice. Talentul muzical mi s-a descoperit la grădiniţă de către doamna educatoare”, a spus Lorelai.

Lorelai Moșneguțu a spus că nu s-a simțit marginalizată de oameni niciodată, iar în acel moment, tânăra scria a 11-a carte.

„Niciodată nu am simţit marginalizare din partea oamenilor care m-au ajutat. Scriu deja la a 11-a carte. Fac şi lucru manual. Dacă mă năşteam un copil sănătos, nu aş mai fi făcut aceleaşi lucruri, dar muzica ar fi rămas în continuare. Aş fi făcut altele, aş fi ieşit afară m-aş fi jucat. Eu iubesc tot ce este în jurul meu. Vreau ca la 18 ani, să fiu înfiată de mama Vio, până atunci nu se poate”, declara tânăra în urmă cu cinci ani.

 

Adauga un comentariu