International

O mamă în vârstă de 50 de ani și-a născut propria nepoată: „Multe emoții și sentimente au jucat un rol important în această experiență”

Publicat: 13 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O mamă în vârstă de 50 de ani și-a născut propria nepoată Multe emoții și sentimente au jucat un rol important în această experiență
O mamă în vârstă de 50 de ani și-a născut propria nepoată: „Multe emoții și sentimente au jucat un rol important în această experiență"

Kaitlyn Munoz, în vârstă de 25 de ani, a primit din partea medicilor trista veste că nu mai poate avea copii „din cauza unor probleme de sănătate”. Tânăra femeie a fost diagnosticată cu endometrioză, iar mai târziu cu sindromul Sjögren, care este clasificată ca o boală autoimună.

Totuși, tinerei i-au rămas doi embrioni înghețați în urma unui ciclu de FIV care a dus-o la nașterea copilului ei anterior, fiul Callahan, potrivit KSL, citat de People. Mama ei, Chalise Smith, femeie în vârstă de 50 de ani, a intervenit și s-a oferit să dea naștere bebelușului fiicei sale.

„Am văzut-o pe Kaitlyn trecând prin procesul de FIV și știu ce presupune acesta. Sunt multe injecții și atât de multe emoții și i-am spus că am înțeles riscurile și că m-am rugat pentru asta trei săptămâni”, a declarat Smith, care este mama a opt copii. „Apoi ea mi-a spus: Stăteam aici și mă gândeam la cine mi-aș fi putut duce embrionii și m-ai sunat“, a spus mama acesteia.

O mamă în vârstă de 50 de ani și-a născut propria nepoată

Pe 17 mai, Smith a născut-o pe Alayna Kait Chalise Munoz la Spitalul American Fork înainte de ora 21:00. Kaitlyn Munoz a descris-o ca fiind „o experiență uimitoare” într-o postare emoționantă pe Instagram. „Îmi pierd cuvintele”, a scris ea alături de un set de fotografii emoționante cu mama ei odihnindu-se în patul de spital. Ea a adăugat imagini cu ea și cu soțul ei Miguel ținând cu copilul.

„Ea avea trei kilograme, aproximativ 50 cm lungime, era sănătoasă și a scos țipete mici”, a spus Smith pentru Fox 13.

„Mama mea este un înger viu și ne-a adus o altă parte a pământului binecuvântat și suntem îndrăgostiți. Când mama mea s-a oferit să fie surogat, m-am simțit atât de bine. Mama a uimitoare pe tot parcursul sarcinii și am avut un experiență inedită la naștere. Sunt recunoscătoare pentru mama mea și abnegația ei în această călătorie”, a adăugat Munoz.

„Multe emoții și sentimente au jucat un rol important în această experiență”

Mama tinerei a vorbit despre decizia ei când a sărbătorit luna trecută prima săptămână a Alaynei și a spus că multe emoții și sentimente au jucat un rol important în această experiență.

„Alayna are o săptămână! După cum am reflectat asupra călătoriei mele de maternitate surogat săptămâna trecută, mi s-au amintit multe lucruri pe care le-am trăit pe parcurs. Multe emoții și sentimente au jucat un rol important în această experiență. Emoție, frică, credință, speranță, anticipare, îndoială, bucurie și, fără îndoială, IUBIRE”, a scris ea pe Facebook, împărtășind câteva fotografii.

Ea a spus că inițial s-a gândit dacă ar trebui să poarte embrionii, dorind să se asigure că nu face o alegere emoțională.

„Niciodată nu m-am gândit că voi trăi așa ceva sau că voi avea un copil la 50 de ani! Pe măsură ce m-am întors către Tatăl meu Ceresc și Mântuitorul, prin rugăciune și gândindu-mă mereu la alegerea mea în inima mea, au fost nenumărate momente de îndrumare și confirmări că această cale a fost o decizie bună”, a mai spus Chalise Smith.

Adauga un comentariu