Magazin

O nouă clinică DENTESSE în Iași– centru regional de stomatologie și implantologie dentară

Publicat: 15 sept. 2020

Grupul de clinici DENTESSE, lider regional în stomatologie și implantologie dentară, a inaugurat cea de-a patra clinică, chiar în centrul municipiului Iași, pe strada Sfântul Lazăr, zona Palas.

Cu o experiență de peste 14 ani, clinicile stomatologice DENTESSE sunt recunoscute ca fiind printre primele alegeri ale pacienților din regiunea Moldovei care își doresc tratamente dentare simple sau complexe. Totodată, clinicile DENTESSE sunt cunoscute și preferate ca o destinație pentru turismul medical dentar în România, având pacienți din Marea Britanie, Germania și țările nordice.

Având la bază nevoia de confort și siguranță a pacienților, DENTESSE ridică standardul tratamentelor stomatologice în zona Moldovei la nivel occidental și aduce cele mai noi tehnologii și expertiză în domeniul medicinei dentare. Pacienții pot beneficia de servicii stomatologice complexe: implant dentar, estetică și protetică dentară, chirurgie oro-maxilo-facială, tratamente de aliniere a dinților cu aparate ortodontice, tratamentelaser pentru boală parodontală,investigații cu tehnologie de ultimă generație, radiologie dentară digitală.

Echipa multidisciplinară de medici specialiști abordează fiecare caz individual, oferind cele mai bune soluții de tratament,rezultatele fiind optime, iar satisfacția pacienților maximă.

„Am reușit să finalizăm acest proiect, fiind unul dintre cele mai importante obiective pe care ni le-am propus pentru anul 2020. Noua clinică ne consolidează poziția de lider regional în medicină dentară pe care am câștigat-o în ultimii ani, ca rezultat al eforturilor noastre de a oferi servicii medicale dentare performante.

Un beneficiu important pentru pacienți este conceptul de tratament multidisciplinar integrat, asigurând astfel, cu o echipă de medici specializați în multiple ramuri ale stomatologiei, un rezultat optim al oricărui tip de tratament dentar. Pentru că medicina dentară a devenit atât de complexă și evoluează continuu, căutăm în permanență să fim cu un pas înainte și să aducem tehnologiile actuale de precizie digitală în completarea expertizei echipei medicale. 

Am ales în echipa DENTESSE medici cu vastă experiență, atât în practica stomatologică, cât și în cea didactică, universitară și de cercetare, cadre didactice de prestigiu ale Universității de Medicină și Farmacie Gr. T. Popa din Iași.

Rămânem dedicați zâmbetelor frumoase si fericite ale pacienților noștri și investim toate resursele pentru a îmbunătăți constant calitatea serviciilor medicale.”

Lector universitar Dr. Amelia Surdu Fondator Clinicile DENTESSE

 

Pentru a oferi servicii stomatologice integrate ce asigură confortul pacienților și siguranța deplină a acestora, noua clinică include cabinete de diagnostic și tratament, cabinete dedicate pentru chirurgie oro-maxilo-facială și implantologie orală, o echipă medicală multidisciplinară, tehnologii digitale ce asigură precizie în realizarea tratamentelor dentare,centru de radiologie digitală 3D cu radiații reduse, laborator de tehnică dentară complet digitalizat și o echipă specializată în consilierea pacienților.

Ceea ce definește modul de lucru al echipei de specialiști a clinicilor DENTESSE este viziunea preventivă. Fiecare alternativă de tratament este asumată și evaluată multidisciplinar, iar avantajul tehnologiei validează succesul oricărei intervenții.

Nevoile și așteptările pacienților sunt pe primul loc. Prin asumarea angajamentului de a aduce pe piața locală servicii la standarde internaționale și deschiderea către inovație, clinicile DENTESSE își doresc să ofere pacienților cea mai bună experiență la stomatolog, în care găsesc soluții pentru orice problemă medicală dentară.

Implantul dentar, soluția preferată de pacienți pentru înlocuirea dinților pierduți.

La momentul actual, a crescut semnificativ interesul pacienților pentru tratamentele dentare ce oferă rezultate optime pe termen lung, precum implantul dentarși reabilitarea orală complexă – dinți ficși în 24 de oreFast and Fixed, All on 4, All on 6.

Noua clinică DENTESSE dispune de un bloc operator dedicat tratamentelor chirurgicale. Reconstrucțiile dentare complexe se realizează sub inhalosedare sau sedare intravenoasă, asistată de medic primar anestezist, asigurând pacientului confort și siguranță pe durata procedurii.

Grupul de clinici stomatologice DENTESSE  își desfășoară activitatea în patru locații moderne, situate central, dispunând de parcare proprie, astfel încât accesul în clinici să fie facil:

  • două clinici medicale dentare dedicate adulților în Iași, situate în str. Sf. Lazăr 76 și în str. Săulescu 13
  • clinica DENTESSE Kids & Teens dedicată copiilor și adolescenților, situată în Iași, str. Săulescu 13, un concept unic în regiunea Moldovei, cu săli de tratamente amenajate exclusiv pentru cei mici și medici specializați în stomatologie pediatrică
  • clinica DENTESSE Huși, str. Stefan Cel Mare 79

Pentru mai multe informații despre clinicile DENTESSE, despre tratamentele dentare și programări puteți apela la numărul 0232 210 105 sau puteți accesa pagina web www.dentesse.ro.

 

 

 

Comentarii
Adauga un comentariu