LIVE VIDEO - O nouă ediție BZI LIVE de top analiză pe segmente de geopolitică, geostrategie și relații internaționale alături de prof. univ. dr. Adrian Severin, expert ONU și OSCE

LIVE VIDEO – O nouă ediție BZI LIVE de top analiză pe segmente de geopolitică, geostrategie și relații internaționale alături de prof. univ. dr. Adrian Severin, expert ONU și OSCE

13 mai 2024, 15:00
BZI.ro, în BZI LIVE

Marți, 14 mai 2024, ora 13.00 (via Zoom) este programată o nouă ediție BZI LIVE alături de prof. univ. dr. Adrian Severin. Expertul ONU și OSCE va discuta despre:

1. Klaus Iohannis a fost în SUA! De ce? Vom da arme Ucrainei?; 2 Președintele Xi, în Serbia și Ungaria! România nu contează pentru China!; 3. România trimite arme în Ucraina (vezi discuția despre Sistemul Patriot)? Ce înseamnă asta?; 4. Klaus Iohannis se laudă cu forța militară a țării, în SUA,, în timp ce noi suntem cu armata ”la pământ”!; 5. Rusia a mutat arme nucleare în Belarus. New York Times (NYT) susține că a identificat unde a amplasat Rusia armele nucleare și a publicat imagini din satelit pentru susținerea afirmațiilor. Potrivit cotidianului american, depozitul de arme nucleare rusesc este situat foarte aproape de granița de nord cu Ucraina!; 6. Președintele Franței Emmanuel Macron nu exclude un război cu Rusia. Condițiile în care Franța ar interveni militar!; 7. Confruntări între poliție și familiile ostaticilor ținuți de Hamas. Mii de israelieni au protestat împotriva premierului Netanyahu. Proteste și în Statele Unite, pro-palestiniene! Cum rămâne cu genocidul din Fâșia Gaza?; 8. Analiză CNN: Prin recentele atacuri transfrontaliere surpriză, Rusia expune fără milă slăbiciunile Ucrainei: lipsa de armament și de soldați!

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *