BZI LIVE

LIVE VIDEO – O nouă emisiune-dialog BZI LIVE plecând de la România şi lumea, pe fondul declanşării Războiului din Ucraina alături de sociologul şi analistul Mirel Palada (fost purtător cuvânt al Guvernului României), coordonator Casa de sondare Sociopol

Publicat: 17 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Miercuri, 18 mai 2022, începând cu ora 15.00 (via Zoom) este programată o nouă emisiune-dialog BZI LIVE plecând de la România şi lumea, pe fondul declanşării Războiului din Ucraina alături de sociologul şi analistul Mirel Palada (fost purtător cuvânt al Guvernului României), coordonator Casa de sondare Sociopol. Astfel, alături de acesta vor fi abordate aspecte legate de stadiul în care se afla conflictul de la graniţă, cum a modificat acesta diplomaţia mondială, situaţia Moldovei şi Transnistriei.

De asemenea, despre ceea ce ar putea urma în conflictul Federaţia Rusă versus Ucraina, cum acţionează Uniunea Europeană (UE), Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), Statele Unite ale Americii (SUA) sau China! Pe de altă parte, despre cum să ne informăm corect, avalanşa de fake-news-uri din ultimul timp, manipulare şi control, starea societăţii actuale, realităţi, predicţii politico-sociale, economice naţionale şi pe plan internaţional se va mai dialoga alături de sociologul Mirel Palada!

Mirel Palada, fondatorul şi Directorul General al Companiei de Cercetare Sociologică şi Branding (CCSB)

Mirel Palada, în perioada 1991-1995 a urmat studiile Facultăţii de Matematică, pe care le-a întrerupt în favoarea celor de la Facultatea de Sociologie (1995-1999). A studiat un an, cu bursa, în SUA. Între 2000 şi 2003 a lucrat pentru Departamentul de cercetare şi dezvoltare al Media PRO, iar apoi a fost director de cercetare la Centrul Naţional Media, unul din grupurile mass-media private din România, până în 2006. Mirel Palada a fondat (fiind şi Director General) Compania de Cercetare Sociologică şi Branding (CCSB), ce oferea servicii de cercetare şi consultanta în media şi politică. Acum este Coordonator al Casei de sondare Sociopol.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu