Sport

O nouă înfrângere la scor pentru Poli Iași! Fotbaliștii din Copou au ratat un penalty cu Dinamo!

Publicat: 14 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O nouă înfrângere la scor pentru Poli Iași Fotbaliștii din Copou au ratat un penalty cu Dinamo
Jucătorii Politehnicii Iași, pe teren

Formația Dinamo a învins vineri, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Poli Iași, în etapa a XIII-a a Ligii I. Pentru Dinamo au marcat Sorescu ’16 (penalti), Nemec ’59, Anton ’77, Gueye ’86, iar pentru Poli Iași a înscris Platini ‘4.
Meciul a fost arbitrat de Horațiu Feșnic, ajutat de asistenții Alexandru Cerei și Valentin Avram. Arbitru de rezervă a fost Sorin Costreie, iar observator Vasile Bratu.

Ionel Gane: „Rămân pentru aceste două meciuri și vedem de la anul ce va fi!”

Tehnicianul echipei Dinamo, Ionel Gane, a declarat după meciul cu ieșenii că va rămâne pentru următoarele două meciuri, subliniind că dedică victoria fanilor.

„Avem o perioadă bună pe plan sportiv, mai ales pentru modul în care rezistăm. În ultimele zile, cei din DDB au discutat cu jucătorii, ei încearcă să găsească soluții. La partea spaniolă sunt presupuse soluții, care nu au o rezolvare concretă. Eu rămân pentru aceste două meciuri și, apoi, vedem de la anul ce va fi! Le dedicăm victoria suporterilor, știm că ne sprijină și ne bucurăm că le dăm această satisfacție”, a declarat Gane.

Astfel, Poli Iași a suferit o nouă înfrângere la scor, înfundându-se și mai mult în subsolul clasamentului. Deși au marcat primii și au avut 50 de minute reușite, ieșenii au plecat învinși din București, după ce au ratat și un penalty, în prelungirile partidei.

Adauga un comentariu