Sport

O nouă lovitură? O formație din La Liga și două din Premier League, pe urmele lui Octavian Popescu, „perla” de 100 de milioane de euro a lui Gigi Becali

Publicat: 13 feb. 2021
Octavian Popescu și Gigi Becali
Gigi Becali i-a pus lui Octavian Popescu o clauză de 100 de milioane de euro

Octavian Popescu este, la doar 18 ani, unul dintre remarcații celor de la FCSB în acest sezon.

Tânărul sosit în vară la gruparea roș-albastră a impresionat pe toată lumea și a intrat deja pe „radarul” mai multor echipe din Vest. ProSport scrie că nu mai puțin de 3 cluburi importante din Europa sunt pe urmele lui Octavian Popescu: Betis Sevilla, Wolverhampton și Everton.
Gruparea din La Liga chiar și-a trimis un scouter la București, pentru a-l urmări pe tânărul jucător de la FCSB. Cele două grupări din Premier League au cerut date concrete despre Octavian Popescu printr-o agenție de impresariat din Anglia care colaborează cu agentul român Mihai Stan.
Octavian Popescu este impresariat de firma condusă de Dragoș Sârbu, care îi are consilieri pe Victor și Giovanni Becali, cei mai importanți agenți din România de după Revoluție.

Gigi Becali i-a pus lui Octavian Popescu o clauză de 100 de milioane de euro

Gigi Becali a fost și el încântat de evoluțiile lui Octavian Popescu, pe care l-a „blindat”. Patronul roș-albaștrilor a cumpărat și ultimele procente, 10%, deținute de Metropolitan pentru tânărul mijlocaș, astfel că acum fotbalistul este 100% al roș-albaștrilor. De asemenea, Gigi Becali i-a stabilit o clauză de reziliere uriașă lui Octavian Popescu: 100 de milioane de euro. Fotbalistul adus în această vară de la Craiova are la FCSB un salariu de 3.000 de euro pe lună, o sumă obișnuită pentru un titular la un club mic din Liga 1, cum ar fi, spre exemplu, Academica Clinceni, grupare care a impresionat și ea în acest start de sezon.

Salariul lui Octavian Popescu va crește în următorii ani cu câte 1.000 de euro de la un sezon la altul. Dacă talentatul fotbalist va continua la FCSB și din 2026, el va avea un salariu de 10.000 de euro pe lună și va avea un salt salarial anual tot de câte 10.000 de euro.

350.000 de euro e cota de piață a lui Octavian Popescu pe Transfermarkt
18 ani are Octavian Popescu
100 de milioane de euro e clauza de reziliere a lui Octavian Popescu

Adauga un comentariu