Local

O nouă lovitură pentru clanul Corduneanu! A făcut tămbălău pe o terasă din Iași, iar acum a venit „nota de plată”! Un amic, acuzat că a mințit pentru Bogdan Corduneanu! (Exclusiv)

Publicat: 10 aug. 2020
Procurorii l-au trimis în judecată pe Bogdan Corduneanu, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și port sau folosire fără drept de obiecte periculoase
Un membru al clanului Corduneanu a fost trimis în judecată de procurori

O nouă lovitură pentru clanul Corduneanu! Procurorii l-au trimis în judecată pe Bogdan Corduneanu, dar și pe un amic al acestuia, care ar fi mințit pentru el. Membrul clanului, acuzat că a făcut tămbălău pe o terasă din Iași

O nouă lovitură pentru clanul Corduneanu! La finele săptămânii trecute, procurorii l-au trimis în judecată pe Bogdan Corduneanu, dar și pe un amic al acestuia, care ar fi mințit pentru el. Anchetatorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Bogdan Corduneanu, sub acuzațiile de tulburarea ordinii și liniștii publice și port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.

În același dosar, procurorii l-au trimis în judecată pe Silviu Marian Iftimoaia, pentru mărturie mincinoasă. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o hotărâre în acest caz.

Bogdan Corduneanu, acuzat că a făcut tămbălău pe o terasă din Iași

În urmă cu câteva săptămâni, oamenii legii s-au sesizat cu privire la un incident care a avut loc pe terasa Tiki Village, de pe lacul Veneția, din Iași.

În urma incidentului respectiv, Bogdan Corduneanu a fost plasat sub control judiciar într-un dosar în care este acuzat de port ilegal de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice. Potrivit anchetatorilor, Bogdan Corduneanu a făcut un scandal monstru la piscina Tiki Village. Corduneanu a asistat la un concert susținut de Dan Ciotoi. Acesta din urmă este nimeni altul decât cel supranumit „omul care a inventat manelele”. Interpretul Dan Ciotoi este fondatorul formației Generic, fiind originar din județul Dâmbovița. De altfel, Dan Ciotoi este un interpret care a fost invitat și în trecut să concerteze la terasa Tiki Village, de pe lacul Veneția.

„Vrei să bag ăsta în tine?!”

După ce spectacolul s-a terminat, Bogdan Corduneanu s-a îndreptat spre ieșire, iar acolo l-ar fi apostrofat pe unul dintre reprezentanții clubului, în vârstă de 29 de ani, pentru că i-ar fi cerut bani pe bilet. Oamenii legii au afirmat că, la un moment dat, Bogdan Corduneanu a scos un cuțit și l-a amenințat pe tânărul respectiv că îl va înjunghia de 20 de ori.

„Vrei să bag ăsta în tine?!”, l-ar fi întrebat retoric Bogdănel Corduneanu pe tânărul respectiv.

În cele din urmă, conflictul s-a stins, dar, ulterior, polițiștii ieșeni s-au sesizat din oficiu cu privire la cele întâmplate. Mai apoi, polițiștii i-au dus la audieri pe Bogdănel Corduneanu și pe Silviu Marian Iftimoaia. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, dar, mai apoi, au fost puși în libertate.

Comentarii
  • Cum se aplica legea în tara asta?! Penibil! Ăștia au comis fapte cu oexepse cuprinse între 15 și 25 de ani. Datorită cui sunt liberi??? Din ce trăiesc, ca nu au muncit o oră?!

  • Bre Bogdane de ce nu te angajezi si tu sa ai un servici?
    Ca daca nu ai bani ai sa faci foamea si e pacat ca esti baiat tinar

  • Astia is interlopii Iasului, astia is spaima iasului, nu au bani de un bilet la piscina!
    Veniti ca va dau eu cu camata saracilor. Nici haine nu mai aveti cum trebuie, voi nu va mai schimbati garderoba, nu mai vin pachete, ati ramas cu hainele de anu trecut???

  • Cordunenii astia au un avocat Sorin Avram, altul rupt in cur si vai de el, toata ziua frecventeaza casele de amanet. Si da, este pe bune, Cordunenii nu mai au lovele. Uitati-va la Adrian ce masini avea si ce are acum. Sunt vai de curul lor. Defapt cam toti fostii smecheri ai Iasiului sunt vai de mama lor. Daca Adrian a ajuns sa faca puscarie 3 ani pentru 3000 euro (santaj), va dati seama ca sunt vai si amar de curul lor.

Adauga un comentariu