Titlurile zilei

Lumea interlopă primește o nouă lovitură! Un membru al clanului Corduneanu a fost reținut ieri pentru că a amenințat un tânăr cu cuțitul, pe o terasă din Iași! (Exclusiv) – UPDATE

Publicat: 16 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lumea interlopă primește o nouă lovitură Un membru al clanului Corduneanu a fost reținut ieri pentru că a amenințat un tânăr cu cuțitul pe o terasă din Iași Exclusiv - UPDATE
Bogdan Corduneanu, membru al clanului Corduneanu

O nouă lovitură aplicată de oamenii legii pentru lumea interlopă din Iași! Un membru al clanului Corduneanu a fost reținut ieri pentru că ar fi făcut scandal pe o terasă din Iași! Bogdănel Corduneanu este suspectat că a amenințat un tânăr de 29 de ani cu un cuțit, pe terasa Tiki Village, din Iași. Un apropiat de-al lui Bogdănel Corduneanu, Silviu Iftimoaia, a fost reținut, la rândul său, pentru 24 de ore, sub acuzația de mărturie mincinoasă

Lumea interlopă primește o nouă lovitură! Un membru al clanului Corduneanu a fost săltat de oamenii legii pentru că ar fi făcut scandal pe o terasă din Iași! Bogdănel Corduneanu a fost luat ieri și dus la audieri, în urma incidentului care ar fi avut loc sâmbăta trecută, pe terasa Tiki Village, de pe lacul Veneția. De altfel, Bogdănel Corduneanu a și fost reținut ieri, pentru 24 de ore, sub acuzațiile de tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

UPDATE: Decizie de ultimă oră a anchetatorilor. Bogdănel Corduneanu a fost pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Bogdănel Corduneanu, suspectat că a scos un cuțit în cadrul scandalului de pe terasă

Astfel, lumea interlopă primește o nouă lovitură după un scandal ce a avut loc zilele trecute pe o terasă din Iași! Surse judiciare afirmă că, sâmbătă seara, Bogdănel Corduneanu a mers alături de un amic, Silviu Iftimoaia, pe terasa Tiki Village, de pe lacul Veneția, din municipiul Iași. La evenimentul organizat acolo, unul dintre interpreții invitați a fost Dan Ciotoi, nimeni altul decât cel supranumit „omul care a inventat manelele”.
Aceleași surse mai afirmă că, la un moment dat, între Bogdănel Corduneanu și un tânăr de 29 de ani a izbucnit un conflict spontan. Incidentul ar fi izbucnit în jurul orei 3:00, când Bogdănel Corduneanu voia să plece de pe terasă.
Sursele respective mai afirmă că, în acel moment, membrul clanului Corduneanu ar fi scos un cuțit și l-ar fi amenințat pe tânărul de 29 de ani.

„Vrei să bag ăsta în tine?!”, l-ar fi întrebat retoric Bogdănel Corduneanu pe tânărul respectiv.

În cele din urmă, conflictul s-a stins, dar, ulterior, polițiștii ieșeni s-au sesizat din oficiu cu privire la cele întâmplate.

Lumea interlopă primește o nouă lovitură: membru al clanului Corduneanu, audiat în urma acestui scandal de pe o terasă din Iași!

În cursul zilei de ieri, polițiștii l-au adus la audieri pe Bogdănel Corduneanu, în urma acestui scandal care s-a petrecut pe o terasă din Iași. La rândul său, Silviu Iftimoaia, un cunoscut de-al lui Bogdănel Corduneanu, a fost adus la audieri.

Cei doi au fost reținuți ieri, Silviu Iftimoaia fiind suspectat de mărturie mincinoasă, după ce ar fi încercat să îi ia apărarea lui Bogdănel Corduneanu.
De remarcat este faptul că, în general, membri ai lumii interlope sunt interesați să participe la tot felul de evenimente la care sunt invitați interpreți de manele. Acest lucru este recunoscut în toată România, nu doar în Iași. Interpretul Dan Ciotoi, cântăreț și chitarist, este nimeni altul decât fondatorul formației Generic, fiind originar din județul Dâmbovița. De altfel, Dan Ciotoi a fost supranumit și „omul care a inventat manelele”. Dan Ciotoi este un interpret care a fost invitat și în trecut să concerteze la terasa Tiki Village, de pe lacul Veneția.

Adauga un comentariu