BZI LIVE

LIVE VIDEO – O nouă producție media BZI LIVE premium alături de hâtrul, incisivul și savurosul sociolog Mirel Palada (Casa de Sondare SOCIOPOL)

Publicat: 16 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Miercuri, 17 ianuarie 2024, cu începere de la ora 13.00 (via Zoom) este programată o nouă producție media BZI LIVE premium alături de hâtrul, incisivul și savurosul sociolog Mirel Palada (Casa de Sondare SOCIOPOL)!

Subiectele actuale abordate, într-o manieră deschisă, necenzurată și directă vor fi: 1. România, fermierii, transportatorii versus Guvernul României!; 2. Au început ”jocurile electorale”. Premise, context și ce urmează?; 3. Starețul de la Mănăstirea Vatopedou (Muntele Athos) îl sfătuiește pe Marcel Ciolacu să nu cadă în „păcat” rușinos!; 4. Marcel Ciolacu, despre liste comune PSD-PNL la alegeri: ”Nu poţi să uneşti cele două familii…”; 5. Suntem ca în anii 1930? Urmează un mega-război planetar? Ce spune sociologul?; 6. Parlamentul din Coreea de Sud a interzis vânzarea cărnii de câine! Wow…; 7. Creatorul ChatGPT s-a căsătorit cu programatorul softwareului. Cuplul de homosexual vrea să aibă și copii… Este vorba de Sam Altman și inginerul software Oliver Mulherin; 8. Donald Trump rade tot în primele alegeri din SUA: victorie categorică în Iowa și se vede Casa Albă; 9. Forumul Economic Mondial anunță la Davos probleme semnificative în economia globală pentru anul 2024. De vină sunt AI și Geopolitica!; 10. La ce producții cinematografice ”de propagandă” să ne mai așteptăm, după ultimii ani? Așadar, o altă creație media BZI LIVE proaspătă și care merită a fi urmărită!

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu