Local

O pisică, maltratată de doi adolescenți din Iași. Polițiștii s-au autosesizat și au deschis o anchetă – VIDEO

Publicat: 21 ian. 2023
_____ Vizualizări 12 Comentarii
O pisică maltratată de doi adolescenți din Iași. Polițiștii s-au autosesizat și au deschis o anchetă - VIDEO
O pisică a fost chinuită și bătută de 2 minori din Iași

Scene de o cruzime revoltătoare s-au petrecut în comună Focuri din județul Iași. Doi tineri, ambii minori, au maltratat pe rând o pisică. Deși chinurile bietului animal sunt greu de privit pentru orice om cu o fărâmă de suflet, ei se distrau. Totul a fost filmat de un al treilea. Atenție, urmează detalii cu impact emoțional.

În videoclipul care a fost postat pe rețelele sociale se observă cum bietul animal este legat de coadă cu o sfoară și atârnat de o bară metalică. Pe rând, cei doi minori îl lovesc cu pumnii și cu picioarele, ca pe un sac de box.

Pisică maltratată de doi minori din judeţul Iaşi

Mândri de isprava lor, au trimis înregistrarea și unor prieteni din comună Focuri. Ulterior, imaginile au ajuns și la Poliție. Oamenii legii s-au autosesizat și au deschis o anchetă.

„Urmare a imaginilor apărute în spațiul public privind lovirea unei pisici în comună Focuri, facem precizarea că polițiștii orașului Hârlău s-au autosesizat și efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale”, a transmis IPJ Iaşi.

Pisica a primit îngrijiri medicale, dar trebuie operată. Proprietarul susține că a mai fost agresată în trecut, de aceeași indivizi, dar până acum nu a avut probe.

În aceeași comună, în ultima perioadă au fost găsite schingiuite sau moarte mai multe pisici, dar nimeni nu a fost tras la răspundere, în lipsa unor dovezi clare.

Comentarii
  • … unde trebuie sa ne adresam privind caii care umbla liberi prin Iasi …??? …aveti un nr. de telefon de la politia animalelor …???

  • Asta sunt psihopatii si criminalii de maine.Acestia sunt generatia de tiktok,asa inteleg sa isi ocupe timpul liber.Pe vremea anterioara in vacanta mergeam la cules de fructe in livezile din jurul orasului cu vecinii si prietenii si la inceputul scolii aveam banuti de buzunar.Tot timpul pana la sfarsitul trimestrului l am avut banuti de buzunar fara sa imi ofere parintii.

  • Cat de bolnav psihic sa fii ca sa te poti amuza prin asemenea cruzime? Acești sunt psihopații de maine, imi vom vede pe la știri……

  • Jack pt Hitler.Nu mergem pe generalizare,mergem la caz individual.Ai vazut om atacat si mancat de o pisica?Nu trebuie sa le iei apararea subtil pe generalizarea cazurilor.Mai devreme sau mai tarziu s-ar putea ca acei copii sa devina vecinii tai sau sa te intalnesti cu ei pe strada sau in piata si sa se manifeste la fel cu tine sau cei din jurul lor la acel moment.

  • Jack ! Poate ai înțeles greșit , nu sunt adeptul acelori criminali . Dar facând o paralelă mergeți și spunițile familiilor celor pe care i-au omorât câinii că noi societatea nu suntem vinovați !!!

  • CATE SUTE DE PISICI NU SUNT? EU AM FACUT 250 DE RECLAMATII CU CAZURI REALE IN 5 ANI, DEGEABA COMPLET.
    CE SA MAI ZIC… E AIURE ATARA ASTA. DOAR EU AM SFARSIT AMENDAT, IN FINAL CA AM ‘ABUZAT’ DE TREABA ASTA CU RECLAMATIILE.

  • Focuri = o comună din jud. Iași în care starea de ebrietate cu o intoxicație de cel puțin 1 g la 1000 ml alcoolemie este o stare permanentă de la bebeluși la bunici, o adunătură de alcoolici patologici care dau naștere la astfel de elemente.

  • Ioane pentru caii liberi care umbla aiurea apeleaza la popa batausu de la manastirea vladiceni !, ca ala a mai ucis un cal in bataie pe la Sihastrie

  • Oameni buni cu suflet nu lăsați asa ceva cea făcut diabolicii nustiu cum sa I numesc nepedepsiți și animalutele fac parte din viata noastră 🐈🐈‍⬛🐕😭💔

Adauga un comentariu