Economic Local

O proprietate din Bucium este scoasă la vânzare cu 50 la sută mai ieftin

Publicat: 11 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O proprietate din Bucium este scoasă la vânzare cu 50 la sută mai ieftin

Pe data de 26 februarie, ora 12:00, executorii judecătorești reiau o licitație pentru valorificarea unor bunuri ce aparțin debitorilor Marian și Constantin Doru Hanganu. Pe lista bunurilor se află un teren în suprafață de 265 metri pătrați, situat pe șoseaua Bârnova, nr. 33A, pe care se află o casă P+1, cu o suprafață utilă de 92,7 metri pătrați. Lista este completată de un teren cu suprafața de 2.422 metri pătrați aflat pe șos. Iași – Bârnova, pe care a fost construit un imobil P+E+M, cu o suprafață construită de peste 200 de metri pătrați.

Procedura a avut un preț de pornire de 720.317 lei

Inițial, procedura a avut un preț de pornire de 720.317 lei, aproape 150.000 euro. La a doua strigare, prețul de pornire a fost diminuat cu 50 la sută.

„Somăm pe toți cei care pretind vreun drept asupra imobilului urmărit să-l anunțe pe executorul judecătoresc înaintea datei stabilite pentru vânzare, după care nu li se vor mai lua în considerație obiecțiunile. Invităm pe toți cei care doresc să cumpere imobilul urmărit să se prezinte la data, locul și ora stabilite pentru vânzare, având asupra lor actul de identitate, respectiv actele de reprezentare pentru persoane juridice”, se arată în anunțul publicat de către executorul Valentin Silimon.

Adauga un comentariu