Titlurile zilei

O recunoașteți? Este fiica unui primar din Iași și face furori în mediul online. Andreea are mii de urmăritori și pozează incendiar – GALERIE FOTO

Publicat: 25 sept. 2023
_____ Vizualizări 55 Comentarii
O recunoașteți Este fiica unui primar din Iași și face furori în mediul online. Andreea are mii de urmăritori și pozează incendiar - GALERIE FOTO
Andreea și Mihaela Țibucanu au ajuns să fie niște nume importante în oraș, după sutele de videoclipuri încărcate pe platformele de socializare la care au strâns zeci de comentarii

O știți? Este fiica unui primar dintr-o comună ieșeană și face furori în mediul online. Andreea are mii de urmăritori, pozează incendiar și are sute de reacții pozitive. Totul a început de la câteva videoclipuri realizate în niște ținute mai deocheate, atrăgând zeci de mii de vizualizări

Mihai Țibucanu este primarul comunei ieșene Coarnele Caprei și a ajuns să fie unul dintre cei mai îndrăgiți, deoarece și-a dat tot interesul pentru a schimba ceva. A transformat comuna într-o comunitate modernă, oferind locuitorilor facilitățile unei așezări mai dezvoltate. Acesta este căsătorit cu Dorela și împreună au două fete, Mihaela și Andreea, care au furat privirile tuturor. Una dintre ele a făcut furori pe TikTok, adunând zeci de mii de vizualizări și multe reacții pozitive la videoclipurile pe care le-a realizat în niște ținute mai deocheate.

O recunoașteți? Este fiica unui primar din Iași și face furori în mediul online

Andreea și Mihaela Țibucanu au ajuns să fie niște nume importante în oraș după sutele de videoclipuri încărcate pe platformele de socializare, la care au strâns zeci de comentarii. Andreea se filmează îmbrăcată ca fiind o veritabilă prințesă, cântă și dansează, furând privirile tuturor urmăritorilor ei. Comentariile de la „fanii înfocați” nu lipsesc.

„Ce-mi plac femeile din România. Faci sarmale?”, se arată într-un comentariu de pe TikTok.

De asemenea, printre aprecieri, Andreea nu este ferită nici de haterii care îi dau târcoale pe profil, lăsând niște comentarii negative la postările virale ce au peste 100 de mii de vizualizări. Dar aceasta pare că nu este deranjată, trecând peste și fiind activă în continuare pe social media.

„Întrebare de 1000 de puncte. Ieși așa îmbrăcată pe stradă?”, întreabă un internaut.

Tânăra șatenă se mândrește atât cu mama sa, cât și cu sora ei, care practică arta machiajului de câțiva ani buni, ajungând printre cei mai căutați și apreciați make-up artiști din Iași.

Principalii fani de pe social media sunt bărbații: „Mă topesc după tine”

Focoasa șatenă are câteva mii bune de urmăritori, fiind pe listă pentru a-și transforma contul în business și pentru a primi bifa oficială de la TikTok. Este apreciată de foarte multe femei, însă principalii săi „fani” sunt bărbații, care nu știu cum să ajungă la inima ei.

„Ești cumva înghețată? Că eu mă topesc după tine”, un alt comentariu la un videoclip ce a ajuns viral.

Astfel că fiica unui primar din Iași a ajuns să facă furori pe TikTok, și nu numai, după ce a încărcat videoclipuri în care arată provocător.

Comentarii
  • Nu! Nu o recunoastem, nu am mai auzit de ea pana acum. De ce este important sa apara in presa? Isi face reclama? Merge la scoala sau gata…si-a terminat educatia obligatorie? Nu ne intereseaza.

  • 2 nume importante în Iași? Ce au inventat? Butonul de dislike?toate grasele își pozează grăsimea și ajung importante…?!bai deci nu e adevărat.. toate putorile ajung vedete dacă își trag varza creata în poze ?

  • 👻 Prințeselor ( prințese sunt și băieții pensați și fetele leneșe)...nu mai criticați pe cineva care face ceva, faceți și voi...și după aia mai discutăm 😹 spune:

    Mamă, câtă invidie pe „unele”. Toate care o vorbesc de rău( doar bărbatele și femeile o critică), deci toate care o vorbesc pe la spate nu au realizat nimic în viață. Maxim au croșetat o șoseată la cățel,atât. În rest 0 realizări: nu tu pictat,poezie,muzică,etc…nu, ăștia care o critică stau toată ziua la televizor și urmăresc seriale turcești sau ascultă manele…😂

  • Ar trebui să o recunoaștem ? Ce a făcut oare încât mai întâi să o remarcăm sau să știm că există ?
    Este un articol plătit de tac-o ca să fie remarcată parașuta de fiică-sa.
    L vârsta ei cu atâtea operații estetice plus că fiind minoră scrie pe cu rul ei „pușcărie” – o fufă
    Băăăi e vedetă internațională, e fiica primărașului de la Coarnele Caprei… eeee,

  • Pentru ăstia care zic ca această fată faină e …grasă, unde dracu vedeți voi că e grasă?!? Fata arată bestial, chiar e super normală, pariu ca e și deșteaptă!
    În poze pare” puțin plinuță” din cauza telefonului mobil. Da,ați auzit bine: pozele făcute cu telefonul mobil adaugă kg în plus, pt că telefonul mobil nu e pentru pozat oameni, nu are lentile dedicate pentru portret. „Portret mode” e un soft integrat in telefon care dă senzatia de „dof”…dar nu e decât AI.

    Apelati la un fotograf profesionist care să dețină următoarele camere pentru portret: Hasselblad( pentru portret) sau Phase One XC (model 2023), 150 megapixeli,etc…phase one xc e pentru pozele fashion wide…o nebunie!

    Dacă arăți naspa intr-o poză, nu tu esti de vină ci telefonul mobil! NU MAI FOLOSIȚI TELEFONUL LA POZE CU VOI, VĂ FACE SĂ ARĂTATI AIUREA.

    Dragi dive, vedete de pe tiktok, cumpărati-vă un dslr sau mirrorless cu obiectiv portret, gen 200mm f2 sau 400mm 2.8….sau 600mm f4. Atât.

  • Pentru anonim 11:48 a.m.”@….dai la ea toata noaptea.”

    Alt IT-ist fără femeie și care durează 3 secunde😂
    Auzi la ei…visează toată noaptea!
    La muncă cu voi, așa fată finuță nici nu se uită la ” niște nimeni ” ca voi.

  • Milk Vașile
    septembrie 25, 2023 la 11:59 am

    daca dureaza 3 secunde nu e bine, daca dureaza 3 ore iar nu e bine, c-o doare, c-o ustura. nici nu stii cum sa le mai multumesti.

  • Oi, scria și mai sus…pare plinuță din cauza pozelor făcute cu telefonul mobil. Explică bine cineva in comentariu.

    Ăstia care ziceți că e plinuță, ori sunteți proști, ori știți că e din cauza pozelor realizate cu telefonul, dar atunci sunteți niște ticăloși 100%. Băi, e doar un copil cu talent, care arată bine și are super succes pe tiktok. Ar trebui să ne bucurăm, nu să o faceți ,,grasă”,etc.

    Bolovani, asta sunt cei care o vorbesc de rău: niște BOLOVANI cu chelie și burtă lasată și căcuța uscat pe budigăi a.k.a ( AZP-uri) și cu neveste casnice și care le miroase din gură a carne putrezită…🥸

  • Am rezolvat Gogoasa asta infuriata la penthouse pe Independentei. E de la Coarnele Caprei, a vrut doar capra. Nu m-a impresionat.

  • Bunica , arata beton fata de grasa asta penibila ! Dupa ce ca santeti proaste, grase , fara carte mai santeti si penibile si va aratati șuncile pe tik tok! Ce putea sa faca altceva decat „make up”? Ridicol! Părinții vinovați sau nu 100% pt evoluția sau involuția copilului lor!

  • Toate fetele merg pe strada ținând in mână celularul. O parte ditre fete isi fac cate 20 de poze pe zi . Asta e pur si simplu o boala psihica: narcisism si egocentrism iar creierul lor e zero barat….. GEN GEN GEN

  • Despre faptul ca a luat 10 in bac de ce nu se sesizează? Sunt niște fete cu bun simț, cu o educație aparte oferită de părinții lor. Pentru cei care vorbesc în necunoștință de cauză, cred ca e cazul să vă abțineți. Vorbiți mult și prost și de pe pereți.

  • are niste tzatze, mama, mama! e cum a-i da vitelul la vaca, te trage dupa tine cu tot cu funie. da si cu capul in uger sa curga mai mult lapte.

  • Tatiana S
    septembrie 25, 2023 la 2:59 pm

    fete cu bun simt? a-ti intrat pe tik tok la ea? fata cerseste maciuca pe fatza. o fata cu bun simt nu se imbraca provocator si nu isi etaleaza bustul la fiecare postare.

  • D-le Anonim, dar ce timpuri trăim? Modul în care o fată se îmbracă o descrie pe ea ca persoană? Mă amuzați copios. Lăsați răutatea și invidia, ca de asta ne pedepsește Dumnezeu. Să vă fie rușine!

  • Băi cretinilor, voi sunteți în stare să citiți un articol? Cea care se ocupă cu machiajul este sora ei, prostilor care sunteți. Ca să profesezi în așa domeniu ai nevoie de foarte mulți bani, dar ce să știe un țăran pârlit de la colțul blocului. Căutați motive reale pentru care să comentați despre un om. Bravo fetei de mai sus ca are cu ce se posta și ce arata. Când vulpea nu ajunge la struguri zice că-s acri, leprelor.

  • Băi sărakilor, fata a luat 10 la bac si e studentă la UMF. Sa va fie rușine că o vb pe la spate, ea o să vă facă injecție când o să fiți bolnavi. Puțin respect nu strică.

  • Sariti cu Oscarul sau Nobelul ca face ceva de nu a mai facut nimeni niciodata… a inventat becul, telefonul…a descoperit vreun medicament minune !!!!Vai de capul nostru daca am ajuns sa ne mandrim cu asa ceva… pe copii care chiar invata si fac cinste tarii sau fac performanta in sport nu ii mai lauda nimeni !….

  • O fi cum spuneti voi, dar nu era nevoie sa si etaleze șuncile ! Dizgrațios! Pacat daca i deșteaptă ….dar dacă ii ,, tămâie ii de inteles!!!!

  • Tarani parveniti bâhliti inapoiati de la Coarnele Caprei .tibucanu .ciobani din tata n fiu.. de care nu auzea nimeni niciodată daca nu exista internetul! Cum are si primarul de la Fantanele cu sotia dna directoare a scolii de acolo, o fetita la fel ; cu trei facultati incepute si n a terminat niciuna! Parveniti ciobani doctori veterinari faceau injectii cu apa la gaini si tatsu la fel un hoț comunist un spagar nenorocit! Lua taxe duble la bietii tarani ! Rusine..niste mizerii de oameni…acum cica candidează din nou ca primar dupa 4 mandate….altii mai destepti nu sant!

  • 1. O tipa care pune astfel de poze și filme pe tik-tok, spre bucuria perverșilor și a voyeurilor, nu poate fi o persoană de calitate sau un model pentru tineret. Și nici cinste familiei ei nu aduce, dimpotrivă. Ca tată mi-ar fi rușine ca fata mea să se expună așa…
    2. Ca a intrat la facultate sau ca a făcut nu știu ce nu e un criteriu, azi toți proștii întra la facultăți, nu mai e un criteriu ca pe vremuri.
    3. Orașul acesta are zeci de tinere fete merituoase, de la licee, școli și facultăți care au cu adevărat realizări de excepție pentru vârsta lor… Care au făcut în viață ceva cu capul, nu cu altceva.

  • Fata e la FEAA, la contabilitate…🤣😅😆🤣🤣🤣😅
    Costin M
    septembrie 25, 2023 la 7:14 pm…😅🤣😅

    ……

    La FEAA Iași???????🤣😅🤣😅😅
    Nimeni, …dar absolut NIMENI NU DĂ LA FEAA !
    DE CE? PENTRU CA DUPĂ 3 ANI DE FACULTĂ MAI FACI 2 ANI DE MASTER…SI LA FINAL PRIMESTI SALARIUL MINIM PE ECONOMIE 🤣😅😆😅🤣🤣😂😂

    HA,HA,HAAAAAAAAA

    LA LIDL, DOAR CU LICEU CÂSTIGI 4300 LEI /NET LUNĂ…SI ÎN PLUS MAI POTI CUMPĂRA( DOAR ANGAJAȚII) ALIMENTE,TV,ETC LA PRET SUPER REDUS( PRIETENII STIU DE CE )😅🤣😆

  • 1. Tot tineretul din ziua de astăzi se postează așa, mai ales fetele. Mi se pare nesimțire să denigrați o copilă care până la urmă nu s-a postat dezbrăcată și nici nu a făcut vreun gest care să aducă “dezamăgire” familiei.
    2. Da, tot prostul intră la facultate dar nu tot prostul poate lua 10 in viata
    3. Nu aveti de unde sti ce lucruri a făcut și tânăra la rândul ei. Nu mai fiți atât de răi și nu vă mai dați cu părerea. Ne merităm soarta la câtă răutate putem emana. Să vă fie rușine.

  • Nimeni nu mai dă la FEEAA …
    😁
    Salariile de contabil sunt cele mai mici din Iasi 🤤

    Fata invață la Teatru și Film, secția Comedie dramatică! Nu vorbiți dacă nu sțiți ….sărakilor ce sunteți. Chelioși și săraki🥸

Adauga un comentariu