International

O româncă a fost condamnată în Italia. Femeia şi-a forţat cele două fiice minore să se prostitueze

Publicat: 04 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O româncă a fost condamnată în Italia. Femeia şi-a forţat cele două fiice minore să se prostitueze
În timpul întâlnirilor, fetele erau supravegheate de concubinul româncei

Este revoltător pentru ce a fost o româncă condamnată în Italia, la 10 ani şi opt luni de detenţie. Timp de trei ani, femeia şi-a silit două fiice, minore, să se prostitueze. Mai mult chiar, românca le supraveghea cu atenţie, ca nu cumva, fetele să sustragă din banii obţinuţi în urma serviciilor oferite.

Din păcate, românii sunt din nou în centrul atenției mass-mediei din Italia și au ajuns pe primele pagini ale ziarelor din peninsulă, din cauza prostituției.

fata ce plange stand pe pat
Mama negocia pe internet cu clienţii şi număra cu grijă întâlnirile pentru că nu cumva fetele să reţină din bani

O româncă a fost condamnată în Italia

Magistraţii italieni au condamnat o româncă după ce aceasta şi-a pus fiicele să se prostitueze timp de 3 ani. Femeia publica anunţuri pe site-uri pentru adulţi cu fetele, în care susţinea că acestea aveau 20 de ani. De fapt, cea mai mică dintre ele avea doar 15 ani.

Mai mult chiar, mama negocia pe internet cu clienţii şi număra cu grijă întâlnirile pentru că nu cumva fetele să reţină, pentru ele, din banii primiţi.

De două ori a încercat fiica cea mică să scape, dar de fiecare dată a fost prinsă şi dusă acasă. Calvarul a luat sfârşit când poliţia din Italia a descoperit întâmplător faptele, în cursul altei anchete.

În timpul întâlnirilor, fetele erau supravegheate de concubinul româncei, care va fi judecat anul viitor.

Soț și soție, proxeneți de temut în Iași

Într-o altă ordine de idei, amintim de un caz prezentat anterior de reporterii Cotidianului BZI, în care se relata cum magistraţii ieșeni au condamnat o familie din Iași pentru infracțiune de proxenitism. Cazul era despre doi soți care obişnuiau să raculeze minore și să le oblige să întreţină relaţii sexuale în diferite locații din țară şi din străinătate. De cele mai multe ori, fetele, unele dintre ele minore, erau forțate și drogate.

Așadar, magistrații de la Tribunalul din Iași i-au condamnat pe Ionuț și Roxana Lupu la închisoare cu executare. Cu toate acestea, decizia nu a fost una definitivă, ea putând fi atacată de către inculpați. Procurorii au întocmit un dosar de proxenitism pe numele Ionuț și Roxana Lupu care au devenit proxeneţi şi obligau fetele minore să întreţină raporturi sexuale contracost în mai multe zone din țară.

Se pare că totul a început în perioada iulie-august 2018, atunci când cei doi soți au racolat o copilă minoră pe care au obligat-o să întreţină relaţii sexuale. Iniţial, soții Lupu au determinat-o pe tânără să practice cea mai veche meserie pe raza judeţului Iași dar ulterior au trimis-o în Anglia, unde fata era drogată şi supusă unor presiuni greu de imaginat. A urmat ca la doar un an distantă, cei doi soți au mai racolat două fete care proveneau din medii defavorizate şi au profitat de faptul că fetele nu aveau nici o sursă de venit și nici posibilităţi să se întreţină. Pe acestea, cuplul le-a trimis pe tinere să se prostitueze în hoteluri din Cluj-Napoca, Arad, Botoșani și Iași. Proxeneții au fost reţinuţi în cele din urmă efectuarea după mai multe percheziții.

Pentru a putea avea cât mai mulţi clienţi, cei doi soți au făcut un fel de dispecerat. Astfel, folosindu-se de mai multe conturi făcute pe social media și pe site-uri de profil, dar și având mai multe cartele telefonice, cei doi soți au reușit să crească simțitor numărul clienților.

De data aceasta însă, o româncă a fost condamnată în Italia, la 10 ani şi opt luni de detenţie, după ce și-a obligat cele două fiice minore să se prostitueze.

Adauga un comentariu