Local

O sinucidere şi o tentativă de suicid în doar o zi la Iași! Unul s-a spânzurat altul s-a aruncat de la etaj EXCLUSIV VIDEO

Publicat: 22 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O sinucidere şi o tentativă de suicid în doar o zi la Iași Unul s-a spânzurat altul s-a aruncat de la etaj EXCLUSIV VIDEO
Un bărbat a ajuns la UPU Iași după o tentativă de suicid. Un alt bărbat s-a spânzurat în Iași

În doar o zi la Iași a avut loc o sinucidere dar şi o tentativă de suicit. Vorbim despre faptul că în ultima perioadă în judeţ s-au înregistrat un număr mare de sinucideri sau tentativă de suicit. De această dată vorbim despre un bărbat în vârstă de 35 de ani din Dancu găsit spânzurat de propria familia.

În jurul orei 22.30, un alt apel anunţa faptul că un bărbat a căzut de la etaj. Acesta a avut o tentativă de suicid dar în cele din urmă medicii l-au transportat în viaţa la spital.

Un bărbat s-a spânzurat în propria locuinţă din Dancu

În cursul zilei de 21 februarie 2021, în localitatea ieşeana Dancu s-a produs o tragedie. Vorbim despre faptul că un bărbat în vârstă de 35 de ani a fot găsit de familie spânzurat în propria locuinţă.

” Ieri, la ora 12.01, s-a făcut o solicitare în localitatea Dancu pentru un bărbat în vârstă de 35 de ani găsit de familie spânzurat. În urma solicitării am trimis un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) din cadrul SMURD. Fără indicaţie de resuscitare.” a menţionat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU SMURD Iași

O tentativă de suicid în zona Bucium din Iași

Un alt apel la numărul unic de urgentă 112 anunţa faptul că un tânăr a căzut de la etajul 2 al unui imobil din zona Bucium, Iași. A fost vorba despre o tentativă de suicid. Tânărul în vârstă de 27 de ani a vrut să îşi încheie socotelele cu viaţă şi s-a atuncat de la etajul 2. Bărbatul a suferit mai multe contuzii şi a fost transportat la UPU Iași:

În jurul orei 22.28 s-a primit o solicitare prin numărul unic de urgentă 112 pentru un bărbat în vârstă de 27 de ani din zona Bucium, oraşul Iași. Acesta era policontuzionat prin cădere de la etajul 2. A fost vorba despre o tentativă de suicid. Bărbatul are un traumatism cranio cerebral, o contuzie toraco-abdominală, o contuzie de bazin. Am dirijat la locul solicitării o ambulantă de tip C2 de la SAJ. Bărbatul a fost transportat la Unitatea Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Sf. Spiridon Iași. Au fost făcute investigaţii şi i s-a asigurat tratament de urgentă. ” a conchis prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU SMURD Iași.

Mai multe sinucideri în judeţul Iași în ultima perioadă

În ultima perioadă pe raza judeţului Iași au avut loc mai multe sinucideri. Vorbim despre faptul că se poate observa o creştere a acestor fenomene. Cele mai multe sinucideri s-au realizat prin spânzurare. De exemplu, în localitatea Tg. Frumos din Iași un bărbat s-a spânzurat după ce şi-a înjunghiat soţia. Acesta a fost găsit de oamenii legii, fără suflare, spânzurat. Soţia acestuia a fost transportată de urgentă la spital, aceasta fiind în comă.

O altă sinucidere care a şocat întrega comunitate a fost al unui bătrân în vârstă de 91 de ani. Acesta şi-a încheiat socotelele cu viaţa pentru că nu mai suporta gândul că soţia lui, cea cu care a trăit o viaţă întreagă, a decedat. Acesta a fost găsit, fără suflare de mai multe rude. Bătrânul s-a spânzurat de un calorifer.

Adauga un comentariu