Actualitate

O tânără a chefuit peste măsură de ziua ei! A ajuns la spital într-o stare gravă! Aceasta a mai fost internată pentru aceeași problemă în urmă cu câteva luni

Publicat: 11 dec. 2019

O tânără din Iași a fost dusă de urgență la spital, după ce a chefuit de ziua ei. În febra sărbătorii, aceasta a consumat băuturi alcoolice peste măsură și a ajuns într-o stare gravă. Deși se cunoștea cu probleme de sănătate extrem de grave, aceasta nu a ținut cont de sfatul medicilor.

„În cursul zilei de ieri, o pacientă în vârstă de 36 de ani a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe prezentând o alcoolemie de 350 miligrame pe decilitru. Aceasta a recunoscut că a consumat alcool. Ea mai fusese internată în luna octombrie, când a ajuns la spital în sevraj”, spune prof. Dr. Diana Cimpoeșu.

Tânăra este cunoscută la Institutul de Gastroenterologie cu ciroză hepatică toxică și encefalopatie, un diagnostic foarte grav. După ultima internare, în care medicii i-au enumerat o serie de restricții, femeia a continuat cu obiceiurile pe care le avea, motiv pentru care starea ei de sănătate s-a înrăutățit.

„Pacienta a mai fost transportată în luna octombrie la UPU, după ce a intrat în sevraj din cauza consumului excesiv de băuturi alcoolice”, încheie medicul ieșean.loading...

Adauga un comentariu