Cancan ultimă oră

O tânără acuză că a rămas cu handicap pe viață din cauza unei intervenții estetice: „Mi s-a spus că am o paralizie facială”

Publicat: 12 mart. 2021
Imagine sugestivă intervenție estetică

Noi dezvăluiri ies la iveală în cel mai șocant caz din România, iar acum, și din Europa! Mihaela Frățilă, o altă tânără mutilată de Clinica Starurilor? Dezvăluiri șocante la Acces Direct! Tânăra susține că poate rămâne cu handicap pe viață.

După ce Maria Ilioiu și-a făcut curaj și a declarat public că a fost mutilată de Clinica Starurilor, acum, alte tinere i se alătură fostei ispite de la ”Insula Iubirii”. Este vorba despre Mihaela Frățilă, o altă victimă a clincii de intervenții estetice, care a făcut declarații șocante la ”Acces Direct”, de la Antena 1.

Mihaela Frățilă, o altă tânără mutilată de Clinica Starurilor? Dezvăluiri șocante la Acces Direct

Conform declarațiilor Mihaelei, tânăra tocmai a aflat de curând că are paralizie facială. În urma unei vizite la medicul neurolog, femeia a izbucnit în lacrimi în clipa în care i s-a spus că poate rămâne cu handicap pe viață. Mai mult decât atât, Mihaela abia poate mânca, de-a dreptul șocant fiind faptul că nu-și poate închide gura.

”Încă nu-mi revin din șoc. Nu-mi vine să cred. Am fost în lacrimi, după ce am ieșit din biroul domnului neurolog, pentru că mi s-a spus că am o paralizie facială, care va rămâne până la minim 6 luni, voi rămâne în felul în care sunt acum și putem vorbi de un handicap de viață. Toată viața mea.”, a declarat Mihaela Frățilă la ”Acces Direct”.

Mihaela Frățilă: ”Sunt desigurată!”

Totodată, Mihaela Frățilă spune că este desigurată și că nu a primit absolut niciun document în urma procedurii la care a apelat. Întrebată de Mara Bănică dacă problema s-ar fi declanșat în urma unui implant la medicul stomatolog, tânăra a declarat că nu are nicio legătură acest lucru. Cât despre prețul intervenției, nici mai mult, nici mai puțin de 290 de euro.

Mihaela a ținut să precizeze că nu a primit niciun instructaj pentru o posibilă paralizie facială, susținând că singurul lucru pe care i l-au spus medicii a fost să-și maseze zona respectivă ”cu orice care este bun de șale”.

”Sunt desigurată! Efectiv sunt desfigurată! Nu am niciun fel de document. Nu am fișa. Mi s-a refuzat să mi se dea fișa. Iar chestia asta cu implanturile am lămurit-o cu medicul meu stomatolog. Adică nu are de-a face. Nervul mi-a fost lezat în regiunea de sub gât, unde încă este tare, este o formațiune împietrită de lichid și nervul lezat. Despre asta vorbim! Am dat undeva la 290 de euro pe intervenție. Aproximativ o lună și jumătate, cei de la clinică mi-au zis să urmez instrucțiunile doctorului, care nu mi-a dat niciun instructaj pentru paralizie facială. Mi-a zis doar să masez zona și acum citez: ”cu orice care este bun de șale”, a mai spus tânăra.

Adauga un comentariu