Local

O tânără de 27 de ani a dispărut de acasă. Polițiștii ieșeni solicită ajutorul cetățenilor pentru găsirea tinerei

Publicat: 11 sept. 2020
Olariu Sorina Monica
Olariu Sorina Monica

Polițiștii din Iași și Botoșani s-au mobilizat după dispariția unei tinere în vârstă de 27 de ani. Olariu Sorina Monica, din satul Victoria, comună Hlipiceni, nu a mai fost văzută din data de 7 septembrie 2020, atunci când a părăsit domiciliul. Oamenii legii solicită ajutorul cetățenilor pentru găsirea fetei.

Cei care pot oferi informații sunt rugați să apeleze la numărul de urgență 112 sau să se adreseze la cea mai apropiată secție de poliție.

„Semnalmente: 1,75 înălţime, 60 de kg, păr şaten, ochi căprui.

La momentul dispariţiei purta tricou alb, pantaloni de trening albi şi adidaşi negri”, se arată în informarea polițiștilor.

Două adolescente cu COVID-19 de la Centrul de Plasament C.A. Rosetti din Iaşi au fugit la iubiţi

Două adolescente cu COVID-19 de la Centrul de Plasament C.A. Rosetti din Iaşi au fugit la iubiţi. Acestea au fost aduse în izolare de către poliţişti. Nu ieşiseră din centru din lună martie şi au spus autorităţilor că au vrut să facă o ieşire. Cele două fete au fugit împreună cu o altă minoră de 15 ani şi un băiat de 12 ani. Psihologii centrului se ocupă acum de caz

Două adolescente cu COVID-19, dispărute pe data de 26 august după ce au sărit gardul de la una dintre locaţiile în care erau izolate, au fugit la iubiţii lor. După ce reprezentanţii centrului le-au anunţat dispariţia, cele două tinere cu handicap neuropsihic au fost găsite de poliţiştii ieşeni şi readuse în centru. Adolescentele au speculat un moment de neatenţie al îngrijitorilor şi au sărit poarta împreună cu alţi doi minori. Aşa cum spun reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (DGASPC) din Iaşi, cele două adolescente au fost găsite la iubiţi, cealaltă, de 15 ani, s-a prezentat singură, iar copilul de 12 ani a venit la centru ieri dimineaţă după ce a simţit că i se face foame.

Minoră de 12 ani dispărută în Gorj, găsită la iubitul de 24 de ani

Minoră de 12 ani dispărută în Gorj. În urmă cu câteva zile o fată de 12 ani din judeţul Gorj a fost dată dispărută de către familie. După mai multe căutări, oamenii legii au anunţat că minoră a fost găsită în casa iubitului său în vârstă de 24 de ani. Poliţia continuă cercetările în caz.

O fată de 12 ani care a fost dată dispărută în Gorj a fost găsită la iubitul de 24 de ani. O fetiţă de 12 ani căutată de azi-noapte de poliţişti, după ce a fost dată dispărută de părinţii ei, în Gorj, a fost găsită azi-dimineaţă, la iubitul ei.

Minoră de 12 ani dispărută în Gorj, găsită la iubitul de 24 de ani

Nicoleta Valentina Vilau-Hainaru a plecat de acasă, din comuna Stejari, şi nu s-a mai întors, aşa că părinţii au alertat poliţia.

Imediat, autorităţile au demarat acţiuni de căutare şi au cerut ajutorul populaţiei pentru a o identifica pe faţă.

În această dimineaţă, copila a fost găsită acasă la prietenul ei, un tânăr de 24 de ani, scrie Observator.

„Minoră a fost identificată de poliţişti la domiciliul unui tânăr de 24 de ani, din comuna Dănciuleşti”, a transmis IPJ Gorj. Poliţia continua cercetările în caz.

 
Adauga un comentariu