Actualitate

O tânăra din Cluj a fost înjunghiată în plină strada pentru că nu putea să-şi oprească fetiţa din plâns

Publicat: 13 nov. 2020
bărbatul care și-a înjunghiat iubita se a fost arestat de polițiști

Momente îngrozitoare petrecute pe o stradă din Cluj- Napoca unde un tânăra a fost înjunghiată de un individ. Femeia, în vârstă de 21 de ani a fost înjunghiată chiar de iubitul acesteia pentru simplul motiv că nu putea să-şi opreaca fetiţa din plâns.

Femeia este în stare gravă la spital, este sub intubaţie iar pronosticul este unul rezervat.

O tânăra din Cluj a fost înjunghiată în plină stradă

Femeia în vârstă de 21 de ani a o fost înjunghiată în plină strada de către iubitul ei pentru simplul motiv că nu putea să îşi liniştească unul dintre copii. Victima este în stara critica şi este internată în spital. Inculpatul a atacat-o cu un briceag. Că lucrul să fie şi mai şocant, în sala de judecată, bărbatul a apărut îmbrăcat cu un hanorac pe care scria… O iubesc.

În aceste momente, băiatul care şi-a înjunghiat iubita este acuzat pentru infracţiunea de tentativa de omor. Totuşi, el încearcă să îi induplice pe judecători spunând că o iubeşte pe femeie şi că a recurs acest gest dintr-o furie oarbă.

Anchetatorii au constatat că victima a fost înjunghiată de nouă ori fără oprire inclusiv în zona pieptului.

„S-au tot certat, el s-a dus mai în faţă, după aceea, a venit înapoi, a lovit-o, doamna nu ştiu ce-a spus. După care el a venit şi-a înjunghiat-o şi a lăsat-o acolo, după care s-a tot plimbat pe aici, înainte-înapoi”, povestește un martor.

Fetiţa în vârstă de 1 an şi 8 luni, motivul tentativei de omor

Întâmplarea a avut loc în oraşul Cluj-Napoca, fix în mijlocul unei străzi. Motivul discordiei a fost reprezentat de faptul că fetiţa victimei nu se oprea din plâns, iar tânărul şi-a ieşit din minţi. În momentul în care bărbatul şi-a înjunghiat iubita, de faţă la scenele şocante erau încă un copil, în vârstă de 3 ani dar şi sora victimei, o fată în vârstă de 12 ani. Partenerii erau împreună de 9 luni şi copiii erau dintr-o altă relaţie.

Întrebat de jurnaliştii adevărul.ro, psihologul Dr. Gabriela Groza explica gestul extrem printr-o agresivitatea care este înrădăcinată. Acelaşi psiholog criminalist considera că gestul a fost totuşi unul spontan, în spatele căruia se afla un moment de furie. Victima, în vârstă de 21 de ani, a ajuns conştientă la spital. În timpul nopţii, starea ei a devenit critică.

Adela Golea, director medical spital: Este internată pe Terapie Intensivă, este intubată şi ventilată mecanic, s-a intervenit chirurgical aseară. Suntem încă rezervaţi.

Şi-a înjunghiat victima şi a i-a furat o sumă de bani

Bărbatul care şi-a înjunghiat iubita nu a rămas la acest gest. Acesta i-a furat cheile de la casa dar şi suma de 150 de lei. Procurorii care iniţial l-au acuzat pe tânăr de tâlhărie, i-au schimbat încadrarea în tentativa de omor. În aceste momente, bărbatul este în arest preventiv unde va sta o perioadă de minim 30 de zile după gratii.

Violenţa domestică a crescut în pandemie. Sunt cu 17% mai multe conflicte în familie decât anul trecut. Peste 33.000 de apeluri au fost înregistrate la 112 în primele nouă luni ale anului, cu 450 mai multe decât aceeaşi perioadă a anului trecut.

Tot mai mulți tineri implicați în agresiuni împotriva femeilor

În ultima perioadă s-au înmulţit cazul de agresiuni împotriva tinerilor. Vorbim de agresiuni fizice, dar şi de acţiuni de obsesive. De altfel, în urmă cu ceva timp, un bărbat a fost trimis în judecată după ce şi-a ameninţat cu moarte pe fostă iubită. Acesta îşi sunase victima de peste 1000 de ori. Un alt exemplu este cazul unui şofer de tir care a dezvoltat o obsesie pentru o femeie. Acesta o urmărit-o constant pe faţă.

Adauga un comentariu