Actualitate

Un român a fost arestat după ce şi-a sunat de 1000 de ori iubita

Publicat: 12 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un român a fost arestat după ce şi-a sunat de 1000 de ori iubita
Un bărbat a fost arestat după ce a sunat-o de peste 1000 de ori pe iubita

Dragoste mai puţin obişnuită în judeţul Argeş. Un bărbat a fost arestat după ce şi-a sunat de 1000 de ori iubita. Concubina bărbatului a apelat la ajutorul oamenilor legii după ce individul a început să o urmărească dar şi să o ameninţe cu moartea.

Dragostea cu iz penal şi de film horror s-a produs în judeţul Argeş, iar în centrul atenţiei se află un bărbat în vârstă de 41 de ani şi concubină acestuia.

Poliţiştii l-au reţinut pe bărbatul care dezvoltase obsesie pentru fostă iubită

Politiatii de la investigaţii criminale din Argeş au fost sesizaţi de concubina bărbatului după ce acesta dezvoltase o obsesie. Între timp, bărbatul a fost reţinut de oamenii legii. Conform datelor din ancheta se pare că individul a început să o urmărească pe fostă iubită, ba chiar să o şi urmărească. Totul pentru că femeia nu mai dorea să se întoarcă la bărbatul în vârstă de 41 de ani din Argeş. Individul a sunat-o de peste 1000 de ori în decursul a două luni.

Nu a fost primul incident de acest fel. Bărbatul era trimis în judecata după ce o agresase pe concubina în cursul verii. Acesta este acuzat pentru infracţiuni de lipsire de libertate şi tâlhărie.

„În ziua de 10 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au reţint pentru 24 de ore, un bărbat de 41 de ani, din Piteşti, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de hărţuire şi ameninţare.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada septembrie-octombrie a.c., bărbatul ar fi urmărit şi supravegheat atât locuinţa, cât şi locul de muncă sau alte locuri frecventate de către fosta concubină, respectiv ar fi apelat-o telefonic în mod repetat, de peste 1.000 de ori, iar prin frecvenţă şi conţinut i-ar fi provocat o stare continuă de temere, şi ar fi ameninţat-o cu moartea”, precizează IPJ Argeş.

Femeia şi-a restras plângerea pentru loviri

În altă ordine de idei, femeia şi-a restrat plângerea pentru săvârşirea infracţiunii de lovire. Pe aceasta speţă, oamenii legii au finalizat cercetările şi au înaintat dosarul cu propunere de trimitere în judecata doar pentru două infracţiuni. Vorbim despre infracţiunea de tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal

„Reamintim că în ziua de 19 iunie a.c., acelaşi bărbat a mai fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie, lipsire de libertate în mod ilegal şi loviri sau alte violenţe. Ulterior persoana vătămată şi-a retras plângerea prealabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire. În această cauză, poliţiştii de investigaţii criminale au finalizat cercetările şi au înaintat dosarul cu propunere de trimitere în judecată, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal”, mai precizează IPJ Argeş.

În altă ordine de idei, oamenii legii au emis un ordin de protecţie pentru victima agresată de concubinul care dezvoltase o obsesie pentru aceasta.

Adauga un comentariu