Prima pagină » Titlurile zilei » O tânără din Pașcani a adoptat o lupoaică! Aceasta cheltuie lunar sute de euro pentru îngrijirea animalului sălbatic: „Sufletul meu a rezonat cu ea și m-am îndrăgostit” – FOTO

O tânără din Pașcani a adoptat o lupoaică! Aceasta cheltuie lunar sute de euro pentru îngrijirea animalului sălbatic: „Sufletul meu a rezonat cu ea și m-am îndrăgostit” – FOTO

22 apr. 2024, 02:00, 15 ,
Codruța ȘOROAGĂ, în Titlurile zilei

Kaira sau, pe numele său real, Anca Petianu, este originară din Pașcani, județul Iași. În august 2022, tânăra a adoptat o lupoaică, Elza, de care se ocupă până în ziua de astăzi. Animalul sălbatic trăiește în Sanctuarul Libearty Zărnești, iar Kaira plătește lunar câteva sute de euro pentru îngrijirea sa.

O tânără din Pașcani a adoptat o lupoaică de la Sanctuarul Libearty Zărnești

Kaira este o frumoasă pășcăneancă, în vârstă de 30 de ani. Tânăra este cântăreață, iar de-a lungul timpului a avut colaborări cu artiști de seamă din România, precum Delia Matache și Elena Gheorghe. De asemenea, Kaira face și vlog, dar este extrem de populară și pe TikTok, unde clipurile sale strâng sute de mii de vizualizării și zeci de mii de aprecieri. Tânăra iubește foarte mult animalele, are doi căței, iar de aproape doi ani a ales să aibă grijă și de o lupoaică.

Deși animalul sălbatic nu a putut să vină cu ea acasă, tânăra plătește lunar câteva sute de euro către Sanctuarul Libearty Zărnești, acolo unde viețuiește Elza. În cadrul Sanctuarului Libearty Zărnești trăiesc urși, lupi, căprioare și alte animale sălbatice care pot fi adoptate simbolic și ajutate să trăiască într-un mediu asemănător cu cel natural. Spre exemplu, persoanele care doresc să adopte un urs trebuie să plătească lunar câte 600 de euro.

„Am mers la sanctuar ca să văd urși, dar sufletul meu a rezonat și m-am îndrăgostit de un alt spirit, și anume cel al unei lupoaice absolut superbe, care acum are o mămică nouă”, a explicat Kaira.

Pentru a fi „părintele adoptiv” al unui urs trebuie să achiți lunar 600 de euro

Kaira îi sfătuieşte şi pe alţii să adopte animalele sălbatice din Sanctuarul Libearty Zărnești. Pentru o adopţie simplă, caz în care animalul poate fi adoptat de mai multe persoane, se plăteşte o taxă lunară de 5 euro, în timp ce pentru adopţia exclusivă este de 600 de euro. În schimbul acestei sume, „părintele adoptiv” primeşte informaţii despre starea de sănătate a animalului şi fotografi cu el.

„Cei de la sanctuar au făcut posibilă această adopție chiar și online. Am fost acolo, la acel sanctuar, și am văzut cu ochii mei ce se întâmplă, am văzut cât de multă grijă au oamenii respectivi de aceste animale și, totodată, partea tristă, am văzut și faptul că traumele acelor animale sunt reale. Sunt animale care sunt salvate din captivitate și readuse într-un mediu cât se poate de natural și lăsate cât se poate de liber.

Am văzut cu ochii mei stresul acelor animale, stres și traume, precum trauma cuștii, cu urși care pur și simplu se plimbau într-un cerc vicios, nereușind să iasă din perimetrul cuștii mentale în care au fost sau urși care și-au pierdut vederea, urși care au fost exploatați, dar și multe alte animale, precum lupoaica Elza, pe care am adoptat-o eu, căprioare și alte animale. Puteți adopta un animal, lucru care vine la pachet cu o donație, pentru a-i ajuta pe cei de acolo să se ocupe, în continuare, de aceste animale. Puteți face și donații simple. Eu deja am făcut acest lucru, și adopția, și donația, vreau să găsesc modalității în care să mă implic și mai mult, deoarece vibrez foarte mult cu acest lucru”, a transmis tânăra din Paşcani, care în urmă cu doi ani a adoptat o lupoaică.

Comentarii
  • Vecina de la cinci

    cine mai e și tuta asta. nu am auzit de ea și nu am pierdut nimic.

  • bravo, adoptati animale …………………..

  • Costica Influencer-ul

    Cu o ora de onlyfans, si-a platit rata lunara la lup!

  • Ce vulgar arata, dar cred ca asta le place barbatilor 🤔

  • Nu vrea sa adopte și unpui de p…a sa l crească? I ar fi mai de folos în unele situatii

  • Fiecare cu păsărica lui ( lupul ) în speță de față !!
    De elefantul lui Botezatu mai știți ceva ?
    Ăla din SRI Lanka ….. nebunilor …
    Mișto gagica … nu e vulgară .

  • Am citit articolul pana la ShitTok. Restul……….

  • Pt Observator

    De fapt, ești o observatoare fără succes la bărbați, nu din cauza ca le plac ” vulgarele”, ci pentru ca tu ești urata și respingătoare.

  • Femeia frumoasa în Romanistan

    Tipa chiar arată bine, nu are nici buze suflecate, nici silicoane cat mingea de fotbal și a mai și făcut un gest frumos, dar ce sa spună gospodinele hatre- ca e onlyfans. De ce nu faceți și voi onlyfans sau video chat, va zic eu nu va scoateți nici banii de lumina la cât de proaste, rele și nasoale sunteți.
    Iar pentru cocoșeii tare acri mai sunt strugurii la care nu ajungeți.

  • ce haita cu lupoaica

  • Lol @barbatii inceli & simps

    Arata ca o femeie ieftina: tatuaj urias, machiaj de 5 kg pe față ( probabil va speriati dac-o vedeti fara machiaj ), cu sfarcurile la vedere si cel mai probabil siliconata – vezi poza in rochie rosie vs. poza din bucatarie unde sânii sunt lipsa.

    Si am spus bine: asta va place 😂 da’ ea nu da nici scuipatu’ pe voi asa ca, degeaba ii luati apararea 😌

    Cand nu aveti nici un argument, sariti cu insulte 😁 asta face omul fara capacitate intelectuala.

  • Cu tatuajul ala zici ca vine de la Puff ,

  • Mihai Stanciu

    kaira?! n-am auzit de ea, ce sau la ce canta? la flaut cu gusha? bun nume pentru o dansatoare la bara :)))))))

  • Tu chiar crezi ai capacitate intelectuala dar ce folos când nu te-ar phoote nimeni nici de milă?

  • GabiDumitrescu

    @Lol: Ce sa ii faci, gospodinele ca tine sint pretioase rau si greu de gasit. Nu ma pasioneaza in mod deosebit duduia de fata, dar gata, daca e machiata si se disting sfircurile macar un pic in vreun outfit – oh, ce oroare! – automat e ieftina? Unde mai pui ca are si tatuaj… asa ceva nu se poate, sa o excludem din colectivitate, tovarasi!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *