Prima pagină » Titlurile zilei » Cum a reușit Kaira să accepte moartea mamei sale: „A fost un șoc, un eveniment pe care nimeni nu l-a prevăzut, a fost o durere uriașă!” – GALERIE FOTO

Cum a reușit Kaira să accepte moartea mamei sale: „A fost un șoc, un eveniment pe care nimeni nu l-a prevăzut, a fost o durere uriașă!” – GALERIE FOTO

23 aug. 2022, 02:00, 2 ,
Codruța Șoroagă, în Titlurile zilei

Kaira, pe numele său real, Anca Petianu, este originară din Pașcani, județul Iași. Tânăra este absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul Universității din București, iar în prezent este o cântăreață ce nu mai are nevoie de prezentare. Puțini știu însă prin ce tragedie a trecut artista cu aproape 2 ani în urmă, când mama sa a murit în mod fulgerător

Frumoasa pășcăneancă, în vârstă de 30 de ani, a avut colaborări cu artiști de seamă din România, precum Delia Matache și Elena Gheorghe. De asemenea, Kaira face și vlog, pe YouTube având aproape 50.000 de urmăritori, dar este extrem de populară și pe TikTok, unde clipurile sale strâng sute de mii de vizualizării și zeci de mii de aprecieri.

Frumoasa pășcăneancă a visat de mic copil să devină cântăreață

o imagine cu Kaira

Frumoasa pășcăneancă în vârstă de 30 de ani a avut colaborări cu artiști de seamă din România, precum Delia Matache și Elena Gheorghe

Kaira și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă din anii copilăriei, fiind dintotdeauna o persoană căreia îi place să se simtă în centrul atenției. Cu toate acestea, a început să aibă cu adevărat succes în acest domeniu în perioada facultății, când a decis să se mute în București.

„De mic copil iubeam să fiu în centrul atenției și reușeam mereu, fără să realizez conștient că făceam acest lucru. Muzica m-a urmat până în adolescență, când «90% din mintea mea» devenise versuri din melodii. În timpul facultății, legea atracției mi-a demonstrat că există. Am fostul omul potrivit la momentul potrivit. Îmi place libertatea de exprimare, îmi place să fiu cameleonică, îmi place multitudinea de metode prin care un suflet se poate exprima: muzică, dans, privire, culoare, mesaj, context, cadru și energie. Kaira este artă. Proiectul mai vorbește și despre vindecare, dezvoltare și mai caută să împacheteze și să livreze călătoria experienței umane a omului Anca, din iubire pentru oameni. Kaira este muzică, este mesaj, este curiozitate, câteodată controverse. Kaira este entertainment”, a declarat artista.

Kaira a început să fie tot mai cunoscută după ce a colaborat cu Delia Matache la piesa „Pe aripi de vânt”. Cu toate acestea, cântăreața originară din Pașcani nu se poate hotărî asupra unei singure piese preferate.

„Mi-e greu să aleg o melodie de suflet. Ca mesaj, «Arena cu Tauri», ca videoclip, «Mènage in Trei», ca oportunitate de a mă redescoperi, «Erou», ca featuring «Pe aripi de vânt». Cred că piesa de suflet va fi cea care le va acoperi pe toate într-un singur punct”, a adăugat Kaira.

 imagine cu Kaira pe scena

Deși este o persoană puternică și ambițioasă, Kaira a avut și momente în care s-a simțit copleșită și chiar s-a gândit să renunțe la muzică

Kaira a avut și momente de cumpănă, când s-a gândit să renunțe definitiv la muzică

 o imagine cu Kaira

Kaira și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă din anii copilărie, fiind dintotdeauna o persoană care iubește să se simtă în centrul atenției

Deși este o persoană puternică și ambițioasă, Kaira a avut și momente în care s-a simțit copleșită și chiar s-a gândit să renunțe la muzică.

„Am avut și momente în care am vrut să renunț la muzică, atunci când experiențele neplăcute din trecut, cu persoane nu tocmai bine intenționate, m-au determinat să mă îndepărtez de industrie. Aceste experiențe m-au ajutat să-mi demonstrez că pot și singură, dar devenea copleșitor și frustrant, deoarece cea mai de succes rețetă este în echipă”, a precizat Kaira.

Tânără crede că, dacă nu ar fi ales această cale, ar fi putut să fie o scriitoare de succes sau organizatoare de evenimente.

„Dacă nu aș fi avut voce, probabil, aș fi organizatoare de evenimente, scriitoare sau vlogeriță. Ceva mai cinematic, totuși”, a adăugat tânăra.

Kaira este extrem de activă pe platformele sociale, precum Instagram, TikTok și Youtube, unde își îndeamnă urmăritorii să aibă curajul să iasă din zona de confort și să fie sinceri cu ei înșiși, în primul rând.

„În lumea aceasta mai apar și controverse. Mesajul pe care îl transmit urmăritorilor mei este strâns legat de vindecare, de asumare, de a nu înceta niciodată să lupți pentru tine, de a nu te complace într-o zonă de confort, de a fi real cu tine, de a-ți spune adevărul, de a te iubi și de a-ți demonstra acest lucru și prin fapte, de a afla cine ești tu, despre sufletul și experiența ta umană, misiunea sufletului tău și despre asumare. Despre iubire!”, a declarat artista.

 o imagine cu Kaira pe scena

Kaira este extrem de activă pe platformele sociale, Instagram, TikTok și Youtube, unde își îndeamnă urmăritorii să aibă curajul să iasă din zona de confort și să fie sinceri cu ei înșiși, în primul rând

Kaira, despre moartea mamei sale: „Am învățat să o iubesc în această nouă variantă a ei!”

Kaira a trecut printr-o adevărată dramă, la finalul anului 2020, când mama sa a încetat din viață, în mod fulgerător. Deși femeia se confrunta cu ceva probleme de sănătate înainte de deces, nu a dat semne cum că s-ar simți rău. Kaira este singură la părinți, iar vestea tragică i-a fost dată de tatăl său. Cu multă răbdare, tânăra a învățat să-și iubească mama în noua sa formă, astfel încât să reușească să se vindece.

 „Am reușit să depășesc această perioadă extrem de grea, trecând PRIN, nu peste. Înfruntând această realitate și experimentând-o înainte de a începe ea să mă experimenteze pe mine. Am citit cărți despre cum să ții doliu, mi-am înțeles stările, furiile, fricile, gândurile. Am învățat despre lumea de dincolo și despre sufletul omului. Am învățat să o iubesc în această nouă variantă a ei. Mi-am dat timp și răbdare. Dar nu am amânat. Pentru că a fost un șoc, un eveniment pe care nimeni nu l-a prevăzut, a fost o durere uriașă care m-a speriat atât de tare încât am știut că, dacă nu aleg să trec sănătos prin ea, dacă nu găsesc metode prin care să o transform în ceva frumos, dacă nu o înțeleg și nu o accept cât mai repede, va avea potențialul de a mă arunca într-o prăpastie. Psihic, emoțional, sufletește. Așa că am îmbrățișat realitatea și am apelat la orice unealtă pe care am putut-o găsi ca să o pot înțelege și digera cât mai benefic pentru mine”, a declarat Kaira despre moartea mamei sale.

Comentarii
  • Băi nene…de unde naiba scoateți „vedetele” astea? Niste parașute moarte după pulă pe care la faceți voi,media, mari staruri. Așa ați făcut și cu analfabeta aia de plastic, drăgușanca….și cu alte plastifiate…

  • bv frate mare dreptate ai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *