Local

O tânără ieșeancă realizează decorațiuni handmade pentru a-și putea continua studiile universitare!

Publicat: 25 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O tânără ieșeancă realizează decorațiuni handmade pentru a-și putea continua studiile universitare
Mara și-a descoperit pasiunea când a început să-și decoreze propria cameră

Luna mărțișorului oferă dificultăți în alegerea cadoului perfect, însă o tânără ieșeancă ne inspiră cu o colecție impresionantă de decorațiuni handmade. Potrivit studentei, aceasta și-a descoperit pasiunea când a început să-și decoreze propria cameră. Mara Ester nu este la prima afacere, iar, în viitorul apropiat, tânăra își propune să deschidă un alt punct de lucru

Decorațiunile sunt piesele care oferă camerei noastre personalitate, culoare și stil, iar cele mai îndrăgite și prețioase sunt obiectele create manual de cei care dețin puțină creativitate și simț estetic. Printre aceștia se numără frumoasa studentă Mara Ester, care a ales în timpul liber să creeze piese ce-i pun în valoare aptitudinile artistice, iar pe lângă promovarea sa în calitate de artist, scopul acestui proiect a fost de a-și suplimenta veniturile pentru continuarea studiilor universitare. Mărțișorul definește revenirea naturii la viață, iar în această perioadă oamenii obișnuiesc să ofere celor dragi diferite atenții pentru celebrarea venirii primăverii.

inimioare realizate manual
Inimioarele realizate manual sunt confecționate din ață și carton

Metoda inedită de a-și diversifica veniturile e concepută de Mara Ester

panou cu flori artificale
Prima comandă a tinerei studente a reprezentat un panou floral

Luna mărțișorului oferă dificultăți în alegerea cadoului perfect, însă o tânără ieșeancă ne inspiră cu o colecție impresionantă de piese decorative realizate manual. Florile în zeci de culori, inimioarele și diferitele forme geometrice sunt confecționate din cutii de carton, hârtie creponată, ață, foi din spumă și sunt împachetate frumos în folii. Mara Ester studiază la Universitatea „Petre Andrei” din Iași, specializarea ”Finanțe-Bănci”, iar cu ocazia venirii primăverii studenta și-a alocat timp să pună la dispoziție publicului larg zecile de articole care îi definesc pasiunea față de creațiile handmade.

“La început eram puțin sceptică, dar cei din jur au venit cu încurajări și cuvinte de laudă la adresa creațiilor mele. Ba mai mult, mi se făceau oferte pentru ceea ce concepeam. Adoram să pun în valoare culorile și doar prin creația acestor piese am reușit să-mi expun viziunea față de frumos.” a precizat tânăra studentă.

Mara și-a descoperit pasiunea când a început să-și decoreze propria camera. Din dorința de a avea obiecte unice, dar totodată extraordinare, a decis să-și pună în practică propriile idei. Astfel, a continuat să ofere atenții celor dragi, pe urmă a preluat comenzi personalizate.

diferite obiecte realizate manual în cutii
Decorațiunile handmade sunt cheia succesului

Creatoarea urmează să-și redeschidă propria afacere

flori din foi de spuma
Mara Ester și-a alocat timp pentru a putea prelua comenzi personalizate

Mara Ester nu este la prima afacere. Tânăra și-a deschis în trecut un magazin de perdele și îi mergea foarte bine, însă din cauza unor probleme de ordin medical, a fost nevoită să-și închidă punctul de lucru.

„Momentan am închis doar punctul de lucru, din cauza unor probleme medicale. Fiind nevoită să stau în repaus, nu am avut posibilitatea de a mă ocupa în continuare de afacere. Am tot căutat soluții și cea mai bună, pe care am considerat-o eu, a fost să închid momentan, dar în viitor voi relua cu siguranță”, a precizat Mara.

Studenta își propune în viitorul apropiat să-și redeschidă un nou punct de lucru:

„În viitorul apropiat urmează să-mi deschid din nou propria afacere, ce se bazează pe design interior, iar pe lângă acest aspect, mă voi axa în continuare pe decorațiunile handmade, deoarece este o pasiune ce mă definește”, a adaugat tânăra ieșeancă.

Dacă dorim să oferim celor dragi o bucurie adunată într-un buchet de flori, decorațiunile handmade sunt cheia succesului. Prețurile pornesc de la 5 lei și urcă în funcție de model și de cantitatea materialului propus.

Adauga un comentariu