Cancan

O tânără mămică a născut de două ori într-un an: Am cearcăne imense, dar sunt fericită”

Publicat: 26 apr. 2021
femeie insarcinata
O tânără mămică a născut de două ori într-un an

 

Chiar dacă pare imposibil, iată că o tânără mămică a născut de două ori într-un an. Femeia şi-a deschis sufletul în cadrul unui interviu şi povestit întreaga experienţa trăită. Chiar dacă i-a fost greu la început, tânăra a învăţat să treacă peste orice obstacol iar acum se declară o femeie împlinită.

O tânără mămică a născut de două ori într-un an

Poveste incredibilă de viaţă. O femeie şi-a dorit să aibă o fetiţă şi un băiat. A vrut ca primul copil să fie băieţel, ca să o protejeze în viitor pe sora lui mai mică. Aşa s-a întâmplat. I s-a îndeplinit cel mai mare vis, dar diferenţa de vârstă dintre copii, care credea că va fi mai mare, a fost doar de 11 luni.

La două luni după ce l-a adus pe lume pe băieţelul ei, tânăra a rămas din nou însărcinată. Lumea din jur a sfătuit-o să renunţe la copil, aşa că şi-a făcut programare la trei clinici diferite pentru a face avort. N-a putut însă. Simţea că va avea o fetiţă şi a decis să ducă sarcina până la capăt.

”Îmi era frică că băiatul va fi gelos, dar m-am încurajat singură, gândindu-mă că va fi prea mic când se va naşte sora lui şi că nu va simţi diferenţa aşa de mult. M-am înşelat amarnic. Greu a fost mereu. Şi când eram gravidă în opt luni şi trebuia să îl plimb de mânuţe pentru că voia să înveţe să meargă, şi când eram lăuza, iar băiatul voia să ne jucăm şi nu îl puteam refuza.

Soţul lucra mult, dar când nu lucra, era cot la cot cu mine de obosit cu copiii. Cine încă crede că e cel mai bine şi cel mai uşor să te ajute partenerul cu copiii şi atât, se înşală. Cu o mamă, cu o soacră, te mai cerţi, dar te împaci cu timpul. Cu soţul tău te cerţi mereu, pentru cele mai mărunte lucruri, oboseala şi stresul cad pe el.

Băiatul voia din ce în ce mai mult în braţe, resimţind gelozia, iar eu nu am vrut să sufere, aşa că îl luăm, dar îl lăsăm jos când plângea sora lui. Îi mângâiam fruntea să îl adorm, şi cu un picior încercam să îi schimb traiectoria surorii lui, care se îndrepta către marginea patului repede, rugându-mă să nu înceapă să plângă să îl trezească.

Uneori, adormea ea în braţele mele în timp ce eram cu el de mână, şi atunci când nu mai voia să meargă şi se tăvălea pe jos de plâns, trebuia să îl iau cu o mână în braţe. Pe faţă am învăţat-o să adoarmă în braţe, plimbata, ca să nu îl trezească pe băiat, care adormea primul. După două naşteri într-un an, nu îmi mai simţeam mijlocul, şi când îl simţeam muream de durere”, a povestit mămica pentru totuldespremame.ro.

Se declară o femeie împlinită, în ciuda nopţilor nedormite

I-a fost greu la început, dar nu regreta aboslut nimic! Tânăra mămica a învăţat să treacă peste orice obstacol, de dragul celor două minuni din viaţa ei. Se declară o femeie împlinită, în ciuda nopţilor nedormite.

”Pentru mine nu există „Nu am timp de mine sau să mă întâlnesc cu fetele” sau „Nu am timp să mă mai duc măcar o oră la sală” sau „Vine weekendul, mergeţi la bunici”. Există doar „Poate reuşesc în seara asta, după ce adorm copiii, să fac un duş”.

Acum sunt o mămică cu cearcăne imense, dar foarte fericită, obosită, dar gata de joacă oricând. Şi în zilele bune şi în zilele grele mă uit la ei şi mă gândesc că timpul ăsta ar fi trecut oricum, iar ei nu stau, ei cresc mereu şi simt că nu am timp să mă bucur de ei când încă sunt bebeluşi”, a mai mărturisit mămica.

Cântăreaţă Nikki Gil, însărcinată pentru a doua oară

Cântăreaţa Nikki Gil se bucură de o familie perfectă. Ea şi soţul său, omul de afaceri BJ Albert formează un cuplu din anul 2015, iar de atunci sunt de nedespărţit. La doi ani după ce şi-au început relaţia, cei doi au făcut loc în viaţa lor pentru primul copil, un băietele. Finn s-a născut în anul 2017, iar în curând nu va mai fi singurul copil al familiei.

„Doamne! Felicitări!!!”, a scris cântăreaţă Lea Salonga.

„Ceee??? Yaaaay! Felicitări, colega de clasă !! ” a comentat Camille Prats.

„Ai dat vestea cea mare!!!! Felicitări!!!”, a spus şi Pauleen Lună.

Adauga un comentariu