Prima pagină » Cultural » Oana Ciocan este însărcinată cu Jador!?  ”Așteptăm sugestii de nume”

Oana Ciocan este însărcinată cu Jador!?  ”Așteptăm sugestii de nume”

31 mai 2024, 12:20,
BZI.ro, în Cultural

Este Oana Ciocan este însărcinată cu Jador? Aceasta este întrebarea pe care și-o pun tot mai mulți internauți.

Oana Ciocan și Jador au început să fie împreună acum câteva luni și de atunci trăiesc o poveste de dragoste minunată. Mulți sunt curioși să afle când vor avea un copil, iar un videoclip postat de Alexandra Duli pe TikTok a atras atenția tuturor, stârnind diverse speculații.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la examenul medical pentru „Survivor All Stars” și de atunci sunt inseparabili.

Oana Ciocan este însărcinată cu Jador!?

Artistul a făcut o cerere în căsătorie în timpul competiției din Republica Dominicană, iar partenera sa nu a ezitat să răspundă afirmativ. După ce s-au întors în țară, Jador a repetat gestul, cerând-o din nou în căsătorie pe tânăra frumoasă, însă de data aceasta a însoțit cererea cu un inel deosebit.

Deși sunt împreună de aproximativ șase luni, legătura dintre Jador și Oana Ciocan este profundă și sinceră, iar dragostea lor este intensă. Chiar dacă au discutat despre nuntă și despre a avea copii, nu au făcut încă nicio declarație oficială în acest sens.

O înregistrare video publicată pe Instagram de Alexandra Duli a dezvăluit informații despre tânără, fiind filmată în Republica Dominicană, unde s-au desfășurat filmările pentru Survivor All Stars, împreună cu ceilalți participanți. Finala competiției sportive, din care Zanni a ieșit câștigător, a avut loc aseară, pe 30 mai.

Pe data de 30 mai, a avut loc finala competiției sportive, în care Zanni a fost declarat câștigător. Alexandra Duli a distribuit un clip pe pagina sa de TikTok în care își mângâie burtica femeii care a fost anterior participantă în Războinici, sugerând că ar putea fi însărcinată cu Jador.

„Așteptăm sugestii de nume”, a scris Alexandra Duli în dreptul videoclipului postat pe pagina sa de TikTok.

Ce surpriză vrea să îi facă Oana Ciocan

Despre dacă vor deveni sau nu părinți pentru prima dată, cei doi nu au oferit încă nicio confirmare, dar oamenii de pe internet au început deja să îi felicite.

„Chiar, Oana o să aibă un bebe?”, „Sarcină ușoară! Sănătate multă”, „Doamne ajută! Un copil e o binecuvântare”, „Oana o să aibă un copil”, „Felicitări”, „Acum chiar că rămâne Jador cu Oana”, „Oana, felicitări frumoaso!”, „Să fiți sănătoși și fericiți și dacă ești graviduță să ai sarcină ușoară”, „Felicitări, sarcină ușoară îți doresc!”, „Felicitări! O să fie un copil frumos”, „Maria dacă e fată, Abel dacă e băiat”, „Să fie gemeni, fetiță și băiat”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani la postarea făcută de Alexandra Duli pe pagina sa de TikTok.

Recent, în timpul unui podcast realizat de Bursucu, Oana Ciocan a menționat că atunci când va fi însărcinată, intenționează să păstreze sarcina în secret, dorind să îi facă o surpriză artistului.

„Eu vreau să-i fac o surpriză. În momentul în care va fi…”, spunea Oana Ciocan.

„Dar să chemi și salvarea. Chemi salvarea înainte! Salvarea stă jos, mi-ai spus, mă ia salvarea, mă duce, îmi face resuscitare, mă duce înapoi acasă și gata”, a precizat Jador.

„I-am promis că o să fie o surpriză de neuitat pentru că e un început nou și atunci trebuie să fie și o surpriză pe măsură”, mai declara Oana Ciocan.

După un clip postat pe o celebră rețea socială, fanii s-au întrebat dacă Oana Ciocan este însărcinată cu Jador. Cei doi nu au oferit încă nicio confirmare, dar oamenii de pe internet au început deja să îi felicite.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *