Cancan ultimă oră

Oana Lis a făcut anunțul în zi de sărbătoare: „La mulți ani amantului meu”. Postarea vedetei a venit când toți se așteptau mai puțin

Publicat: 22 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Lis a făcut anunțul în zi de sărbătoare La mulți ani amantului meu. Postarea vedetei a venit când toți se așteptau mai puțin
Oana Lis a făcut anunțul în zi de sărbătoare: „La mulți ani amantului meu”. Postarea vedetei a venit când toți se așteptau mai puțin

Oana Lis este iubită și apreciată de mulți români, iar de când a apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor, vedeta a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas, indiferent de situație.

De asemenea, vedeta este foarte activă și pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu cei ce o apreciază aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

De curând, însă, pe data de 21 mai, în ziua în care se sărbătoresc cei cu numele de Constantin și Elena, Oana Lis a apelat la umor și a făcut o urare mai ”specială” celor care poartă aceste nume. Bineînțeles, cu siguranță internauții s-au amuzat copios pe baza postării pe care a făcut-o soția lui Viorel Lis.

„La mulți ani amantului meu iubit, Costel, și de asemenea, soției lui, Elena. Vă mulțumesc că existați”, a scris Oana Lis, pe rețelele de socializare.

Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate

Viorel Lis se confruntă cu mai multe probleme de sănătate de ani buni, iar singura care îi este alături e Oana, soția lui, care a fost lângă el și la bine și la greu.

Vedeta suferă enorm când îl vede pe partenerul ei chinuindu-se cu afecțiunile pe care le are.
Mai mult decât atât, Viorel Lis se confruntă cu o nouă problemă de sănătate, iar soția lui a făcut o postare în acest sens în mediul online, cerându-le sfaturi internauților.

„Ufff, mi-e așa greu când îl văd pe Vio că are o problemă și eu trebuie să mă gândesc cum să o rezolv. Acum, după ce că mai avea și el 3 dinți, săracul, au început sa se miște și să-l doară, de nu a putut să mănânce niciun ou fiert de Paște, mi-era așa milă.

Mă gândeam la o proteză mobilă pentru el, d-aia elastică, cum au apărut acum, dar nu știu unde să merg cu el și as avea nevoie de o recomandare, dacă ați văzut la cineva. Am văzut multe reclame pe online, dar contează și cine o face. Știți pe cineva care se ocupă ok de asta ?!”, a scris Oana Lis pe rețelele sale de socializare.

Adauga un comentariu