Cancan ultimă oră

Oana Lis, apel disperat pentru soțul ei. Nu mai are bani să-l ajute pe Viorel: „Dacă puteți și doriți să donați”

Publicat: 12 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Lis apel disperat pentru soțul ei. Nu mai are bani să-l ajute pe Viorel Dacă puteți și doriți să donați
Oana Lis, apel disperat pentru soțul ei

Oana Lis a ajuns la capătul puterilor, iar soția lui Viorel Lis e disperată că nu va mai putea să-l ajute pe partenerul său de viață. Fostul primar al Bucureștiului are mai probleme de sănătate, iar vedeta a ajuns în situația în care să-și amaneteze verigheta.

Situația în care au ajuns Oana Lis și Viorel Lis e una extrem de delicată, asta deoarece problemele de sănătate ale fostului edil al Bucureștiului sunt din ce în ce mai mari, iar banii din ce în ce mai puțini.

Oana Lis, apel disperat pe internet pentru soțul său

Oana Lis a ajuns să fie disperată și chiar să meargă să-și amaneteze verigheta, totul pentru a mai strânge câțiva bani și să-i poată plăti tratamentele și căruciorul cu care Viorel Lis să se mai poată deplasa.Acum însă a postat un mesaj de-a dreptul emoționant prin care aceasta mărturisește că i-a promis soțul ei că va fi alături de el până în ultima clipă și că va închide ochii acasă, nu la azil, fiind cea mai mare frică a lui Viorel Lis.

„Așa cum va ziceam, azi va cer ajutorul pentru Vio. I-am promis că voi fi alături de el pana în ultima clipă și ca nu-l las la azil, asta e cea mai mare frică a lu. Este o persoană lucidă, conștient de el și vrea să stea acasă in patul lui pana in ultima clipă. Problema e ca de ceva timp a devenit o persoană cu dizabilitați, cu un handicap locomotor și nu am știut cât de greu e să ai grijă totală de o persoană cu asemenea probleme, nu am știut provocările unei persoane cu dizabilități, care nu mai poate merge nici la doctor pentru că nu există rampă la bloc”, a scris Oana Lis pe Facebook.

Soția lui Viorel Lis susține că partenerul său nu mai poate nici măcar să meargă la medic, deoarece nu există rampă pentru persoanele cu dizabilități, iar soțul ei nu poate fi cărat pe brațe, deoarece e foarte masiv.

Oana Lis își roagă urmăritorii să o ajute cu donații pentru Viorel

Oana Lis susține că nu se aștepta niciodată să fie atât de greu, însă e alături zi și noapte de soțul ei și vrea să-i oferte tot confortul și toate tratamentele necesare pentru ca viața să-i mai fie lungită.

Ea le-a cerut însă și ajutorul oamenilor de pe Facebook, iar vedeta i-a rugat dacă poată să doneze o sumă de bani, fie ea cât de mică, dar cu care va putea să-i cumpere tratamente și cu care chiar să-l opereze pe Viorel Lis astfel încât să mai scape de unele dintre problemele de sănătate cu care se confruntă. Contul pentru donații către Viorel Lis poate fi găsit AICI!

„Fiind o persoană masivă, nici în 3 oameni nu-l putem căra în brațe, nu am știut cât de scumpă e o recuperare făcută acasă, câte bare de susținere trebuie instalate prin casă, offf, nu ai cum să prevezi la ce boli si încercări te supune viata. Eu voi lupta în continuare oricum pentru ca el este familia mea . Știu că Dumnezeu lucrează prin oameni. Dacă puteși și doriți să donați pentru el, pentru o recuperare și o eventuală operație. Vă mulțumim anticipat”, a mai precizat Oana Lis.

Adauga un comentariu