Cancan

Oana Lis, despre lupta cu cancerul de piele. Vedeta a postat imagini cu cicatricile operației

Publicat: 14 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Lis despre lupta cu cancerul de piele. Vedeta a postat imagini cu cicatricile operației
Oana Lis a fost diagnosticată cu cancer de piele în urmă cu mai bine de un an

Oana Lis a vorbit recent despre lupta cu cancerul de piele și a postat și o imagine cu cicatricea rămasă în urma operației suferite anul trecut. Vedeta și-a îndemnat fanii să aibă grijă de sănătatea lor și să facă regulat controale medicale. Nu în ultimul rând, Oana Lis se străduiește să aibă grijă cât mai bine de soțul ei, Viorel Lis, care este foarte bolnav.

Oana, soția fostului primar al Capitalei Viorel Lis, a publicat recent pe contul ei de Facebook fotografii cu cicatricile rămase după intervențiile chirurgicale, atașând și un mesaj în care și-a împărtășit experiența.

Oana Lis, despre lupta cu cancerul de piele

Vedeta de televiziune Oana Lis a vorbit în mod deschis despre lupta ei cu cancerul de piele și a oferit detalii despre modul în care această boală a marcat-o. Aceasta a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu mai bine de un an și a luptat împotriva acestei boli cu mult curaj.

Totodată, soția lui Viorel Lis a fost supusă unei operații, în 2023, intervenție care a lăsat urme vizibile pe corpul ei. În plus, ea a subliniat importanța controalelor medicale regulate.

„Nu-mi plac tatuajele pentru mine, dar m-a tatuat cumva viața. Aici e cicatricea după operația de cancer de piele de anul trecut. E important să facem controale la timp. Știu că uneori uităm de noi, dar ca să fii un om bun și să poți fi stâlp pentru alții, trebuie să te asiguri că ești tu bine înainte”, a scris Oana Lis.

Vedeta a subliniat importanța unui diagnostic timpuriu și a îndemnat oamenii să-și facă controale regulate de sănătate.

„Orice diagnostic e mai bine să-l știi mai repede ca să găsești soluția potrivită pentru tine. O clipă când auzi acest cuvânt care începe cu «c» parcă se oprește lumea în loc, dar în secunda 2, trebuie să cauți soluții. Nu suntem roboți, se poate întâmpla oricui”, a adăugat soția lui Viorel Lis.

Oana Lis a trecut prin momente dificile

Luptătoarea Oana Lis a mai povestit că a trecut prin momente dificile încă de când era mică, după ce a pierdut-o pe mama sa la o vârstă fragedă. În plus, aceasta se străduiește constant să îi sprijine pe cei dragi, în special pe soțul său, Viorel Lis, care are și el probleme de sănătate. Lupta cu cancerul a însemnat, de asemenea, o serie de eforturi financiare pentru vedetă.

„Știam că viața e destul de scurtă, mama a murit când avea 35 de ani. Viața m-a învățat cu problemele de mică, viața e o luptă din punctul meu de vedere, trebuie să ne luptăm în fiecare zi și să ne dorim să trăim.

Încă mă recuperez, am avut un carcinom de piele, iar acum normal fiind vară trebuie să am mai multă grijă să mă acopăr, cicatricea să o dau cu creme speciale care costă destul de mult. Sunt niște lucruri pe care trebuie să le faci, dar pentru sănătate trebuie să faci toate eforturile necesare”, a mărturisit Oana Lis.

Adauga un comentariu