Cancan ultimă oră

Oana Lis, despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: „Încerc să-i dau putere!“

Publicat: 13 mart. 2021
oana si viorel lis
Soţia lui Viorel Lis a spus că starea de sănătate a fostului primar nu este tocmai bună

Oana Lis a vorbit despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. Oana Lis a dezvăluit că de teama ca Viorel Lis să nu se îmbolnăvească de COVID-19, care a pus pe pauză întreaga planetă, s-a transformat în frizerița acestuia și a recunoscut că situația în care se află nu este deloc ușoară, dar din dragoste este dispusă să facă orice pentru soțul ei.

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, în ciuda comentariilor multor persoane de-a lungul anilor.

„Pentru alții poate părea ceva deosebit, dar pentru mine e ceva normal. Eu îi fac masaj lui Viorel, îi dau pastilele, vorbesc cu el. Pentru mine nu e ceva greu. Mă comport cu el cum mi-ar plăcea să se comporte și el cu mine. Nu a mai fost nici la frizer. L-am tuns. Îl ajut să se radă. Mi se par normale lucrurile astea. Ne concentrăm pe prezent. Încerc să-i dau putere, dar este greu, nu vreau să mă ascund”, a declarat Oana Lis.

Oana Lis: „Este riscul prea mare, are foarte multe boli”

Oana Lis  a spus că fostul primar se mișcă greu iar afară din casă iese foarte rar de teamă că ar putea să se infecteze cu temutul virus din China. Viorel Lis urmează să facă prima doza de vaccin anti-COVID pe 13 martie.

În vârstă de 76 de ani, Viorel Lis suferă de mai multe maladii, printre care se numără și despresia sau boala secolului.

Problemele de sănătate ale lui Viorel Lis s-au accentuat în timpul crizei epidemiologice și, în prezent, el este “imobilizat” la pat. Conform declarațiilor făcute de soția lui recent, el se ridică cu dificultate, merge greoi și, desigur, a rărit foarte mult ieșirile din casă de teamă că ar putea să se infecteze cu temutul SARS-CoV-2. Fostul primar al Bucureștiului urmează să primească prima doză de vaccin anti-COVD pe 13 martie.

Viorel Lis, probleme mari cu depresia

Fostul primar are vârstă de 76 de ani și se confruntă cu mai multe maladii printre care și depresia, supranumită de numeroși specialiști ca și boala secolulul XX.  Din cauza temutului virus, el nu a mers la ședințele de recuperare de care are mare nevoie și, în prezent, abia poate să meargă.

“Nu ieșim din casă până când Viorel nu o să se vaccinze, pe 13 martie. El nu este chiar așa bine, are probleme cu mersul, cu picioarele, nu putem merge la recuperare din cauza COVID-19. Se deplaseză foarte greu, foarte greu. Bătrânețea vine și cu probleme, dar contează și calitatea vieții. Dacă nu era perioada asta cu COVID, făcea recuperarea de la început și era mai bine. Acum avem emoții și cu vaccinul. Ai de ales, dacă vrei să mori acum de COVID sau mai târziu. Nu mi se pare că el are de ales, este riscul prea mare, are foarte multe boli”, a declarat soția fostului edil al Bucureștiului pentru fanatik.ro.

Viorel Lis își va sărbători simbolic ziua de naștere pe 19 martie.

Comentarii
Adauga un comentariu