Cancan

Oana Lis este în doliu. Tatăl vedetei a murit în Spania

Publicat: 13 apr. 2021
oana lis plange
Oana Lis este în doliu! Tatăl vedetei a încetat din viață astăzi, acesta locuind în Spania

Oana Lis este în doliu! Tatăl vedetei a încetat din viață astăzi, acesta locuind în Spania. Familia face tot posibilul pentru a-i aduce trupul în țară și pentru a-l înmormânta cum se cuvine. Soția lui Viorel Lis este profund îndurerată de pierderea părintelui și urmează să ia legătura cu fratele ei.

Oana Lis este în doliu. A murit tatăl ei

Oana Lis trece printr-o perioadă extrem de grea. Abia când apele s-au mai liniștit și părea că problemele au ocolit-o, se pare că soția lui Viorel Lis a fost lovită din nou de un mare necaz. Tatăl ei a murit în Spania, unde se afla de câțiva ani. Deși nu avea o relație tocmai bună, Oana este afectată de pierderea părintelui său.

Familia este profund îndurerată de aflarea acestei vești și nimeni nu era pregătit pentru un asemenea eveniment. Acum, membrii familiei încearcă să găsească o modalitate de a aduce trupul neînsuflețit în țară, pentru a fi înmormântat așa cum se cuvine.

Apropiații vor să afle ce asigurări de viață avea bărbatul în Spania, pentru a ști de ce ajutor pot beneficia din țara respectivă și în condiții poate fi adus acasă, unde vă fi condus pe ultimul drum.

Oana Lis urmează să ia legătura cu fratele ei. Este profund marcată de pierderea celui care i-a dat viață, deși cei doi nu se aflau în relații prea bune. În ciuda celor întâmplate, ea și-a iertat tatăș de câțiva ani și a decis să dea totul uitării, pentru a se simți împăcată. Soția fostului edil al Capitalei nu făcut nicio declarație despre moartea tatălui său, arata spynews.ro

Oana Lis, copilărie de coșmar

În urmă cu câțiva ani, Oana Lis a vorbit despre clipele de groază pe care le-a trăit în copilărie, fiind abuzată sexual de tatăl ei și bătută în repetate rânduri. Vedeta a povestit, cu lacrimi în ochi, despre violul la care a fost supusă pe când era doar o adolescentă și traumele pe care le-a suferit din cauza bărbatului. În cadrul emisiunii lui Nea Marin, aceasta a vorbit despre momentele de groază, când își dorea să își ia viața.

„Tata e din Oneşti, dar n-am mai fost niciodată aici, am amintiri grele. Mă bătea, nu-mi dădea să mănânc, beam apă de la animale şi voia să mă mărit cu un cioban, deja rezolvase totul. Nu mi-e ruşine să recunosc că tatăl meu m-a abuzat şi sexual. Nu mai vorbesc cu familia mea. De asta mănânc mult acum pentru că n-am avut ce mânca. Mama a murit când aveam 13 ani. Eu la 14 ani voaim să mă omor, dar am mers mai departe. Pentru mine Viorel e familia mea. Nu am stat cu Viorel pentru bani, ci pentru că mi-a oferit respect şi siguranţă”, a declarat, cu ochii în lacrimi, Oană Lis, luni, în emisiunea „Poftiţi pe la noi” de la Antena 1.

Cu toate acestea, după ce a terminat Facultatea de Psihologie, Oana Lis a mărturisit că a ajuns să înțeleagă mult mai bine lucrurile și cumva a găsit puterea de a-i înțelege și acțiunile tatălui, dar și ale mamei sale. Astfel, soția lui Viorel Lis a susținut că l-a iertat pe tatăl ei pentru toate chinurile la care a supus-o și pentru toate abuzurile.

Acum, tatăl Oanei Lis le-a lăsat în urmă doar amintirile, iar vedeta se pregătește alături de familia ei să își înmormânteze părintele.

Adauga un comentariu