Cancan

Oana şi Viorel Lis la un pas de despărţire. O prietenă a încercat să le distrugă relaţia celor doi

Publicat: 18 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana şi Viorel Lis la un pas de despărţire. O prietenă a încercat să le distrugă relaţia celor doi
Soţia lui Viorel Lis a spus că starea de sănătate a fostului primar nu este tocmai bună

Chiar dacă cei doi au una dintre cele mai trainice casnicii din showbiz-ul românesc, se pare că Oana şi Viorel Lis au fost la un pas de despărţire. Recent, soţia lui Viorel Lis a dezvăluit faptul că în urmă cu mulţi ani o prietenă s-a băgat între ei şi a fost la un pas să le distrugă relaţia.

Oana Lis a spus că în tinereţe Viorel era un bărbat extrem de curtat de femei.

Oana şi Viorel Lis la un pas de despărţire

Oana şi Viorel Lis au una dintre cele mai sudate casnicii din showbiz. Cei doi au trecut de-a lungul timpului prin momente dificile, însă aceste lucruri i-au aproiat şi mai tare. Recent, blondina a dezvăluit cum o amică a încercat să o despartă de soţul său, în urmă cu mai mulţi ani.

Este cunoscut faptul că Oana Lis îşi iubeşte extrem de mult soţul de care are mare grijă. Vedetă a povestit faptul că în tinereţe, Viorel era un bărbat extrem de curtat de femei, iar una dintre doamnele care îl simpatizau a intervenit în relaţia lor ca să îi despartă.

„Eram cam pe la începutul relaţiei cu Viorel şi eram persoane sociale. Ne mergea bine şi financiar şi Viorel avea un prieten care avea o iubită şi ei nu prea aveau bani şi am propus să îi invităm noi la mare. Au mers cu noi cu maşina, am plătit noi cazarea, în dorinţa de a fi mai mulţi, de a face şi un bine, de a ne distra împreună. Acolo am avut surpriza. Viorel care este o persoană foarte sinceră şi spune tot, chiar şi chestii care m-au rănit, când am plecat să cumpăr mâncare,… iubita acelui prieten a început să îi spună lui Viorel să aibă grijă cu mine, să nu rămân gravidă, că eu vreau să îl păcălesc, să nu pună nimic pe numele meu. Când am venit acasă, Viorel mi-a spus totul în ziua aia, în apartament”, a povestit Oana Lis, citată de Antenă Stars.

Oana Lis a mărturisit că i-a fost extrem de greu să audă toate lucrurile pe care femeia le spusese despre ea.

„Eu eram entuzismata, cu intenţii buni. Mi-amintesc că am venit cu pungile cu cumpărături. Nu mai puteam să dorm cu ei în casă. După ce că făcusem un efort financiar, pentru că puteam să îmi cumpăr eu ceva de banii ăia. Am mai rezistat o singură noapte şi apoi ne-am întors la Bucureşti că nu mai puteam face faţă tensiunii. (…) Atunci sufeream, plângeam câteva zile, că poate am zis eu ceva sau am făcut eu ceva”, a mai spus aceasta.

Oana Lis se pregăteşte să devină mămica la 41 de ani

După lungile discuţii pe care le-a avut cu Viorel Lis, Oana l-a convins să adopte un copil. Deşi, iniţial, fostul edil al Capitalei nu a fost de acord, văzând cât de intensă este această dorinţă în interiorul Oanei, s-a lăsat înduplecat. Din acel moment, vedeta a bătut pe la uşile instituţiilor pentru a întocmi dosarul de părinte adoptator şi mai are doar câţiva paşi de îndeplinit. Faptul că visul i se poate realiza mai repede decât şi-ar fi imaginat o face să fie în culmea fericirii. Mai ales acum, în perioada sărbătorilor de iarnă, când se gândeşte cât de frumos ar fi fost dacă avea un copil.

„De când sunt cu Viorel am făcut de două ori brad. O să îmi iau nişte crengi să miroasă a brad. Cred că ar fi fost frumos dacă aveam un copil. După o anumită vârstă nu te mai bucura că vezi un brad în casă. Mi-am luat un certificat de părinte de adoptator. Eu am făcut paşii care erau de făcut. E destul de complicat cu el, atâtea frustrări, dar în situaţia dată este ok”, a spus Oana, în emisiunea Star Magazine.

Adauga un comentariu