Cancan ultimă oră

Oana Radu a cerut ajutorul medicilor din Paris, fiindcă se află la un pas de a-și pierde vocea

Publicat: 08 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Radu a cerut ajutorul medicilor din Paris fiindcă se află la un pas de a-și pierde vocea
Oana Radu a cerut ajutorul medicilor din Paris, fiindcă se află la un pas de a-și pierde vocea

Oana Radu este una dintre cele mai cunoscute și admirate artiste din România. Aceasta a făcut o mică excursie în Paris, dar nu pentru a se distra, ci pentru a trata o afecțiune destul de gravă, cu care se confruntă de 4 ani. Iată ce a declarat artista!

Oana Radu este una dintre cele mai admirate artiste din România. Cu o voce absolut senzațională, ea a reușit să cucerească o țară întreagă. Recent, cântăreața a mărturisit că se confruntă cu o problemă gravă de sănătate, care i-ar putea afecta corzile vocale. Pentru a rezolva această afecțiune, a mers să ceară sfatul medicilor din Paris.

Aceasta a mărturisit că răgușește foarte des și că riscă să își piardă vocea. Iată declarațiile făcute de vedetă!

Oana Radu a cerut ajutorul medicilor din Paris, fiindcă se află la un pas de a-și pierde vocea

Oana Radu a cerut ajutorul medicilor din Paris, fiindcă se află la un pas de a-și pierde vocea. Aceasta a venit la Paris la un doctor extrem de bun pentru a afla care este motivul pentru care răgușește foarte des.

„Am venit la Paris la un doctor foarte, foarte bun, care sper să mă ajute să descopăr care este motivul răgușelilor mele pentru că eu nu am nimic la corzile vocale. Gâtul meu nu are nimic și cu toate astea eu nu îmi pot folosi vocea. Răgușesc foarte tare. Îmi pierd vocea foarte tare și trebuie să aflăm de unde vine chestia asta”, a spus Oana Radu.

Problema durează de 4 ani

Oana Radu a explicat că această problemă persistă de patru ani. În tot acest timp, a avut atât momente în care s-a simțit mai bine, cât și perioade extrem de dificile.

„De vreo patru ani durează fenomenul. Aveam momente în care mă simțeam super bine, momente în care mă simțeam ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. M-am lăsat și de fumat. În perioada aia eram și mai răgușită. În general nu fac chestii care să îmi dăuneze. Nu mănânc sărățele și alte chestii care să mă irite. Nu beau foarte rece, nu beau foarte acidulat. Sper să vină cu o soluție și să-mi zică ceva, că nu mai pot”, a adăugat solista.

Adauga un comentariu