Titlurile zilei

Oana Radu dezvăluie, în exclusivitate, la Iași, detalii remarcabile din viața ei. Este ținută pe palme de soțul ei care îi este manager și șofer în fiecare zi: „Nu mai am nervi” (EXCLUSIV) – FOTO/VIDEO

Publicat: 01 mai 2023
_____ Vizualizări 7 Comentarii
Oana Radu dezvăluie în exclusivitate la Iași detalii remarcabile din viața ei. Este ținută pe palme de soțul ei care îi este manager și șofer în fiecare zi Nu mai am nervi EXCLUSIV - FOTOVIDEO
Oana Radu dezvăluie în exclusivitate, la Iași, detalii importante din viața ei

Oana Radu dezvăluie, în exclusivitate, la Iași, detalii remarcabile din viața ei. Aceasta este ținută pe palme de soțul ei care îi este atât manager, cât și șofer în fiecare zi

Oana Radu are 30 de ani și este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din țară, fiind cunoscută atât pentru muzica de calitate, cât și pentru ambiția de care a dat dovadă, ajungând în doar câteva luni la o formă fizică spectaculoasă. Vineri seară (n.r. – 28 aprilie 2023), tânăra artistă a petrecut și a făcut un show admirabil în clubul Skin din Iași.

Oana Radu dezvăluie, în exclusivitate, la Iași, detalii remarcabile din viața ei: „Urmează ceva nou”

Oana Radu dezvăluie, în exclusivitate, detalii importante din viața ei. Aceasta mărturisește faptul că viața ei profesională a devenit mult prea personală, pentru că merge oriunde alături de soțul ei care îi este atât manager, cât și șofer.

„Viața profesională a devenit personală, iar cea personală mult prea personală. Merg cu soțul meu oriunde. În loc să mai plătesc manager și șofer, îl iau pe el. Astfel, stăm 24/148 de ore împreună. Nu mai am nervi… Glumesc, așa am considerat că e mai bine, pentru că relaționăm și lucrăm foarte bine împreună. Trebuie să îmbinăm cumva utilul cu plăcutul”, povestește, în exclusivitate, Oana Radu, una dintre cele mai iubite cântărețe.

Aceasta are planuri mari pentru viitorul apropiat, iar curând, joi sau vineri (n.r- 4-5 mai 2023), va lansa o nouă piesă. Ba mai mult, pregătește cu o atenție sporită turneul în care va merge în scurt timp.

„Avem planuri. Urmează să lansăm o piesă, cred că săptămâna aceasta, spre final. Și ne preocupăm de turneul care va avea loc curând. Încă mai este multă muncă, dar vor fi niște reușite mari”, mai spune îndrăgita artistă.

Artista: „Sper că ne mai invitați să vă cântam aici”

Chiar dacă vineri seară a cântat la Galați, în cadrul unui eveniment caritabil, aceasta nu a putut refuza venirea la Iași, pentru că mereu s-a simțit diferit în oraș.

„Am fost la Galați și am cântat. Suntem obosiți, vai de noi. Dar nu am putut refuza. E cel mai frumos când cântăm mereu. Și cum am intrat în Iași, mi-am amintit că am mai fost odată. E frumos Iașul. Cu toate că sunt minus 400 de grade afară și e frig. Sper că ne mai invitați să vă cântăm aici și să ne reîntoarcem cu proiecte și mai mari”, comunică Oana Radu.

Artista a oferit ieșenilor o seară inedită, fiind așteptată cu multe aplauze și zâmbete. Aceasta a intenționat să susțină un concert unic, reușind să transmită toate emoțiile ei publicului. A dezvăluit detalii remarcabile din viața ei personală, considerând că relația dintre ea și fanii din Iași trebuie să fie diferită.

Comentarii
  • cine e oana radu ? o nimeni cu buze umflate ca py .. la scroafa în călduri, o față umflată de grasimea bagata sub pomeți….

  • Poti spune ca ai o profesie abia atunci cand ai in spate niste studii, oricare ar fi ele. Asta ce studii are? Orice neterminat care canta pe la nunti isi spune artist, fara a sti nici macar notele muzicale ori sa citeasca un portativ. Cam cum e si asta din articol. Dar nah, la noi e altfel: e buna de poola, inseamna ca e buna la orice: sa cante, sa prezinte emisiuni tv, sa fie vipa, regina a whatever, printesa si alte cele.

  • Alta care canta prin crasme si la nunti si botezuri, si se crede cantareata valoroasa. Aia din crasma skin nu au venit pentru ea, ci pt ca se simt bine acolo, oricine ar oracai pe scena. Daca ar fi ada de buna, ar umple stadioanele la concrete cu bilete vandute, nu platite de primarii.

Adauga un comentariu