Cancan ultimă oră

Oana Roman, declarații neașteptate despre infidelitate! La cine s-a referit vedeta?

Publicat: 21 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Roman declarații neașteptate despre infidelitate La cine s-a referit vedeta
Oana Roman este o vedetă de televiziune din România, fiica fostului premier Petre Roman și a Mioarei Roman

Oana Roman trece printr-o perioadă sensibilă din punct de vedere emoțional? Cu câteva ore în urmă, fiica lui Petre Roman a postat pe InstaStory un mesaj prin care dă de înțeles că cineva din jurul ei a trădat-o, așa că a scris câteva rânduri pentru a-și vărsa tot „of-ul”.

Oana Roman postează zi de zi imagini din viața ei și, mai nou, mesaje cu subînțeles. Vedeta împărtășește totul cu fanii ei de pe Instagram, fie că vorbim de lucruri frumoase sau mai puțin plăcute, cum pare a fi cazul de față.

Oana Roman, mesaj controversat pe Instagram

În această dimineață, Oana Roman a scris un mesaj în engleză care face referire la un bărbat din viața ei care se pare că i-a înșelat așteptările. Pentru moment, vedeta nu a oferit mai multe detalii despre cine ar putea fi persoana la care face referire. În ciuda faptului că Oana Roman și-a obișnuit de fiecare dată fanii cu cea mai mare sinceritate, de data aceasta a ales să fie discrete și să nu spună despre cine e vorba.

„Fă tot ce poți. Dragoste…protecție,(…). Nu fi neloial cu cei care țin la tine, nu răni sentimentele nimănui, nu-i uita niciodată pe cei care au fost alături de tine și au crezut în tine! Abia atunci te poți numi bărbat.”, este mesajul scris de Oana Roman.

Oana Roman, criticată de internauți după ce a postat o poză nemachiată

Recent, Oana Roman a postat în mediul online o fotografie în care specifica faptul că nu poartă absolut deloc machiaj și nici filtre de înfrumusețare. De aici și până la o întreagă revoltă din partea internauților nu a fost decât un pas.

Vedeta a fost acuzată că nu este sinceră și că încearcă să-și înșele fanii, pentru că, de fapt, în poza respectivă a aplicat filtre care să îi mascheze imperfecțiunile. Pentru a demonstra tuturor că se înșală, Oana Roman a revenit la scurt timp și cu un video pe InstaStory, pentru a le da peste nas răutăcioșilor.

Adauga un comentariu